DSC04268-bewerkt kopie

S.O.S. origineel cadeau? Ga voor een RainPharma-geschenkset!

De verjaardag van je papa, een ‘zomaar’-geschenk voor je grootmoeder, een bedankje voor de buren of een attentie voor je zus-met-examenstress: een origineel cadeau komt altijd van pas, maar is soms niet zo makkelijk te vinden. Gelukkig zijn er de RainPharma-geschenksets in luxe verpakking! Je cadeaus op één plaats shoppen? Check, want RainPharma heeft voor elk wat wils. Een voorraadje inslaan voor lastminute uitnodigingen? Dubbelcheck, want met favorieten als de Big Love douchegel doe je sowieso niets verkeerd. Ontdek hier het hele aanbod! En pssst, een cadeautje kopen voor jezelf is ook toegestaan hé …
[[IMAGE]]


[[SPLIT]]

Geweldige geur in huis


De RainPharma-geschenksets zijn niet alleen het neusje van de zalm, maar ook pure verwennerij voor de neus. Je hebt keuze uit pakketjes essentiële oliën met specifieke weldadige effecten, zoals:

Wil je de ontvanger een nog grotere keuze aan geur in huis geven? Dan vind je je gading bij A Perfect Ten Essential Oil Basic Collection of A Perfect Ten Essential Oil Advanced Collection. Wedden dat je tien op tien scoort met zo’n origineel cadeau?
[[IMAGE]]


[[SPLIT]]

RainPharma-geschenksets zijn ‘Happy Together’


Verder zijn er geschenksets in trio: drie RainPharma-producten die het net zo gezellig vinden bij elkaar als jij en de gelukkige voor wie je een attentie zoekt.

Of wat dacht je van verwennerij voor de voeten of handen? Ook altijd een schot in de roos!
[[IMAGE]]


[[SPLIT]]

RainPharma Skin Wash: origineel cadeau ... voor jezelf


Stiekem op zoek naar iets leuks voor ‘me, myself and I’? Groot gelijk! Met A Perfect Ten Skin Wash Basic Collection en A Perfect Ten Skin Wash Advanced Collection trakteer je jezelf op tien heerlijk geurende douchegels, samen met een Body Wonder Towel en Liu’s Magic Sponge. Zo kun je niet alleen thuis volop afwisselen, maar heb je meteen handige 100 ml-verpakkingen voor je travel kit.
[[IMAGE]]


[[SPLIT]]

Bekijk het aanbod aan RainPharma-geschenksets op onze webshop, en verheug je alvast op het blije gezicht van de ontvanger!

 

 

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.