Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
DSC00135 kopie

Zelfs Kanaal Z kwam langs

Je hoort weleens zeggen dat het nooit het goeie moment is om te starten met een afslank- of een huidverbeteringstraject. Wel, bij DJYM vinden we net dat het altijd het juiste moment is om je ‘nieuwe ik’ vorm te geven!

Je hebt een reis in het vooruitzicht en wil opperbest voor de dag komen? Check. Je bent net terug van een tripje en merkt dat je jezelf wat hebt laten gaan? Ook check. Of je hebt geen vakantieplannen, maar wél plannen om aan jezelf te werken? Dubbelcheck.

[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Op onze webshop vind je een waaier aan Belgische, natuurlijke producten voor gelaats- en lichaamsverzorging die je doen stralen; supplementen die je de nodige vitaminen en mineralen bezorgen; en pakketten om een RainPharma-dieet mee te starten. Met die formule hebben we onder meer Eveline Hoste geholpen om heel wat kilo’s te verliezen, maar je begint er natuurlijk beter niet zomaar mee.

[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Plan gerust een afspraak in voor een vrijblijvend digitaal adviesgesprek, of kom eens langs in onze winkel.

Daarmee treed je trouwens in de voetsporen van Kanaal Z! Een reporter van ‘Alle zaken op een rijtje’ kwam bij ons kijken naar aanleiding van de coronakilo’s waar veel mensen nog altijd mee worstelen. 

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier!
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

We vertellen onder meer hoe we niet alleen snel gewichtsverlies mogelijk maken, maar onze klanten ook helpen om op hun nieuwe gewicht te blijven.

Tot snel?

Enthousiaste groetjes,

Johan en HansVorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden