Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
IMG_7871

Gestopt met afvallen?

Tip: copy/paste je meest succesvolle veertiendaagse

Soms lijkt het alsof het afvallen in het begin sneller en makkelijker gaat. Ik heb echter geleerd dat dit niet altijd te wijten is aan het functioneren van je lichaam. Heel vaak ligt de oorzaak immers bij jouw zelfdiscipline. Dit is wat er meestal gebeurt.

Motivatie en geweldig resultaat

In het begin ben je super gemotiveerd. Je hebt al een heel parcours afgelegd vooraleer je bij ons een afslanktraject opstart. Eens de beslissing genomen kan het niet snel genoeg gaan. Je vliegt erin en je bent super gemotiveerd. De strikte regels neem je er maar al te graag bij. Met als gevolg: een schitterend resultaat bij jouw eerste opvolgingsconsult.

Een kleine beloning, toch?

Je geluk kan niet op. En een beloning lonkt… Je bezwijkt en overtuigt jezelf. Dat éne koekje of chocolaatje zal wel geen kwaad kunnen zeker? De kilo’s vliegen er toch af. Je trakteert jezelf al eens op een kleinigheidje omdat je totnutoe keihard je best hebt gedaan. En dan kom je met een bang hartje naar jouw 2de consult. Opnieuw een goed resultaat. Maar toch… het had beter kunnen zijn.

Mijn tip van de dag

Klinkt dit bekend? Ja toch? :-) Ik heb vastgesteld dat veel mensen in deze val lopen. En hierdoor soms de motivatie verliezen. Omdat ze het niet meer kunnen opbrengen om onze strikte regels verder toe te passen. Daarom volgende tip: copy/paste jouw meest succesvolle veertiendaagse. Ben je de drive even kwijt? Kijk dan terug in je werkboek naar de veertiendaagse waarin je het beste resultaat had. Herbegin deze 2 weken vanaf het begin. Eet en drink gedurende 2 weken net hetzelfde. Zonder één uitzondering. En je zal zien dat je gewicht opnieuw een flinke duik maakt.
(je moet dan wel gebruik maken van je werkboek en je traject netjes loggen…)
 
Interessant deze tip?

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden