Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Voeten in het zand

Zijn jouw voeten al klaar voor de zomer?


Heb je last van kloven in je voet of zien je voeten er gebarsten uit?Breng minstens 2x per dag een dikke laag voetbalsem aan op de voeten. Per voet pomp je best minstens 3 keer. Wrijf de voetcrème in. Je zal niet alles kunnen wegsmeren. Je stapt dus met 'witte' voeten in je sokken. Laat de formule haar werk doen! Hou dit vol tot de kloven genezen zijn.

Droge velletjes

Ook hier moet je enkele keren pompen en de crème genereus aanbrengen. Dit combineer je dan best met een detoxerende voetenscrub. Zet hem in de douche en scrub je voeten enkele dagen na elkaar. 

Eelt op je hiel?

​Neem 2x per maand een voetbadje met de voetbalolie, scrub regelmatig je voeten in de douche en breng de voetcrème aan in een normale dosis.

Ontgeuren

Neem enkele dagen na elkaar een voetbadje, scrub de voeten een hele week lang dagelijks en breng de voetcrème in een normale dosis aan. Eén pompje volstaat dan.

Gezwollen voeten

Warme dag? Gezwollen voeten? Lange boswandeling? Neem dan de tijd voor een voetbadje, scrub de voeten vlak nadien lange tijd. Smeer de voetcrème in (normale dosis). Je voeten voelen instant lichter. Neem de tijd voor dit ontspannende ritueel, wanneer jij dat wil.

Vorig artikel Rain Pharma dieet ervaringen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden