Bewegingscoach SILFIT

Bij DJYM gaan we al jaren voor een zo compleet mogelijk aanbod. Zo helpen we je niet alleen om gezonder te eten, maar ook om wat kilo's te verliezen. Vanaf nu wordt dat plaatje nog completer, want we slaan de handen in elkaar met sportkinesitherapeut en bewegingscoach Sille Demunter. Zij helpt je met veel plezier om meer te bewegen.

Naar een actievere levensstijl, met onze bewegingscoach

Sille doet jou sporten met plezier en ze laat zien dat dat niet vermoeiend hoeft te zijn. Ze wil van jou niet per se een topatleet maken, maar wél iemand die gezonder leeft. Als jij jezelf herkent in één van deze uitspraken, dan is een traject met haar zeker iets voor jou.

Kennismakingsgesprek boeken
bewegingscoach silfit

Bewegingscoach online en offline, maar altijd op maat

Sille luistert naar jouw verhaal. Samen stellen jullie jouw doelen scherp. Van een loop- of fietsschema voor meer conditie tot toffe workouts of korte sportactiviteiten: je krijgt altijd een gepersonaliseerd beweegplan. Bovendien begeleidt bewegingscoach Sille je fysiek of online, of via een combinatie van die twee coachingsvormen. Aan jou de keuze!

Kennismakingsgesprek boeken

Wie is bewegingscoach Sille Demunter?

Sille Demunter studeerde Kinesitherapie (optie Sport) aan de Vrije Universiteit Brussel. Als kind was deze actieveling al gebrand op bewegen, en die passie werd alleen maar groter. Sille merkte dat het haar veel voldoening gaf om vriendinnen aan te moedigen om mee te gaan fitnessen en om hen daarin te zien groeien. Ze houdt van mensen helpen en van sociaal contact, en al die elementen komen mooi samen in haar job als sportkinesitherapeut en bewegingscoach.

  • Ik wil werk maken van een actievere levensstijl en me beter voelen in mijn vel.

  • Ik weet dat ik meer moet bewegen, maar het ontbreekt me aan motivatie.

  • Ik zou graag handvaten krijgen om vaker op eigen houtje te gaan sporten.

  • Ik wil mijn conditie gestaag opbouwen met een professioneel plan.

  • Ik zou wat extra kilo’s willen verliezen door mijn dieet te combineren met sport.

1 van 5