Download de DJYM app

Verschillende functies

De DJYM-app, die je gratis kan downloaden voor zowel iOS als Android, heeft een heleboel functies die jou het leven makkelijker maken:

  • Een timer die je met gepersonaliseerde meldingen herinnert aan je eitwitshake. Heel wat leuker dan het gepiep van een wekker!
  • Een interactieve voedingsmiddelentabel, helemaal op maat van jouw afslanktraject.
  • De vijf meest recente DJYM-blogberichten om je te inspireren.
  • Een lijst met verschillende soorten restaurants – van brasseries tot Italiaanse of Thaise eetzaken – vergezeld van de gerechten waar je binnen jouw traject zonder enig schuldgevoel van kan genieten.
  • Notificaties met tips en tricks: je staat er niet alleen voor!
  • De volledige DJYM-website samengevat op één plaats, met onder meer toegang tot onze chat en webshop.

Werken aan jezelf vraagt moed, doorzettingsvermogen – en een beetje hulp van buitenaf.
Download onze app gratis via iOS of Android, en gun jezelf dat extra duwtje in de rug.

    

Snel aan de slag met onze DJYM-app? Bekijk onze tutorial.

Heb je nog vragen over de DJYM app? Contacteer ons dan via mail (info@djym.be) of via telefoon (03 237 91 49).

Wat zullen we vanavond weer eens eten?

Soms heb je duizend-en-een ideetjes: somt ontbreekt het je gewoon aan inspiratie. In dat laatste geval is ons eerste boek je reddingsboei! We namen er maar liefst zestig gerechten in op, die je niet alleen verrassen (ooit al eens avocado's in de over gestopt?), maar die ook nog eens gezond en caloriearm zijn. Én allemaal toegelaten tijdens de eerste fase van jouw afslankingstraject!

Onze gerechten bevatten geen gedetailleerde stappenplannen, kooktijd of bereidingswijzen. Ze zijn namelijk su-per-simpel!

GRATIS bij elk traject.

Je thuis zelf wegen?

Schaf je een Tanita-weegschaal aan voor een doe-het-zelf complete lichaamsanalyse. Zo kan je nauwkeurig je afslanktraject opvolgen. Handig, accuraat, en het bespaart je de verplaatsing.

Onze RD-953 kan je zelfs koppelen met de MyTanita-app van waaruit je je meetresultaten op geplande tijdstippen naar ons kan doormailen.