Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU

FAQ RainPharma Dieet

De 10 meest gestelde vragen

1. Wat kost de start?

Om met het Balance Program te kunnen starten, moet je een Balance Box aankopen. Dit is een box die alle producten bevat die je nodig hebt voor een vlotte start. De box bevat niet alleen RainPharma producten ter waarde van ongeveer 625 euro, maar ook gratis begeleiding tijdens de hele periode. Deze begeleiding heeft een waarde van eveneens ongeveer 625 euro, maar bij je eerste bezoek betaal je gewoon 515 euro voor de hele box, inclusief begeleiding voor een heel jaar. Bij de start van het dieet doe je dus een groot voordeel. 

2. Wat kost het vervolg?

Afhankelijk van je individuele situatie en streefdoel zal je meer of minder van onze producten moeten gebruiken. In de beginperiode zal je meer aankopen nodig hebben. Dit vermindert zeer sterk naar het einde van het dieet.

3. Wat mag ik nog eten?

In het begin moet je brood en pasta (koolhydraten) even laten voor wat ze zijn, maar mag je wel regelmatig groenten, vlees, vis en eieren eten. De duur van deze periode is afhankelijk van je gewenste gewichtsverlies, maar duurt nooit langer dan twaalf weken. Vanaf de tweede periode mag je alles weer eten, behalve snoepgoed. Vanaf de derde periode volstaan zeer eenvoudige regeltjes om je nieuwe gewicht voor altijd te behouden. Tijdens je eerste bezoek krijg je trouwens een boekje met handige – en vooral lekker culinaire – recepten, ons eigen Dieet Inspiratieboek. Het hoeft niet op te vallen dat je op dieet bent!

4. Blijven de kilo's voor altijd weg?

Het menselijk lichaam is een levend organisme. Als je je tanden laat bleken en daarna opnieuw begint te roken, zullen je tanden opnieuw verkleuren. Als je bij een pedicure eelt laat wegsnijden, moet je je voeten daarna goed verzorgen of regelmatig een nieuwe afspraak maken, of de eelt komt terug. Bij een afslankingsdieet gelden dezelfde principes. Als je weer gaat eten als voordien, moet je er rekening mee houden dat je opnieuw zal verdikken. Dat kan niet anders. Wist je trouwens dat je lichaam ongeveer een jaar nodig heeft om aan je nieuwe gezonde gewicht te wennen? Daarom begeleiden we je een jaar lang in je nieuwe gewicht. De begeleidingsmomenten zijn inbegrepen in de aankoopprijs van de producten. Je hoeft er dus niet voor bij te betalen! Pas na een jaar kunnen wij je met een gerust hart laten gaan.

5. Maakt het uit bij wie ik een dieet volg?

Hoewel elke leraar geschiedenis dezelfde opleiding heeft gekregen, zal je toch liever les krijgen van persoon A of persoon B. Ook niet elke garagist levert hetzelfde werk. Als je een dieet volgt, is dat net hetzelfde. Voor je met een dieet start, is het belangrijk een kennismakingsgesprek te boeken. Je kan dan aanvoelen of het zal klikken tussen jou en ons.

6. Is begeleiding strikt noodzakelijk?

Je bent een vrij mens. De RainPharma producten zijn vrij te koop. Echter, tijdens het Balance Program zijn er strikte spelregels. En ondanks die strikte spelregels kan het toch zijn dat je niet goed afvalt. Er is dan iemand nodig die de reden opspoort en je elke keer weer op het goede spoor zet. Wij weten uit ondervinding dat wie solo slim speelt, waarschijnlijk bedrogen uitkomt.

7. Is het een goed dieet?

Het is waarschijnlijk weinig geloofwaardig als RainPharma zelf beweert dat ze het beste dieet ter wereld aanbieden. Toch denken wij bij DJYM daar wél zo over. Het is in de strikte zin geen proteïnedieet, geen koolhydraatvrij dieet, geen crashdieet,... maar een goede mix van klassieke diëtiek en nieuwe inzichten. Tegelijkertijd is de eerste periode van het dieet erg motiverend door het relatief snelle gewichtsverlies. Het RainPharma dieet heeft dus zowel de degelijkheid op lange termijn als de aantrekkelijke snelle start.

8. Kan ik niet gewoon gaan sporten of op mijn voeding letten?

Ja, natuurlijk. Sporten en op je voeding letten zijn de twee basisprincipes om je gewicht te controleren. Daar is iedereen het over eens. Maar wat als je enkele kilo's teveel hebt? Veel mensen grijpen naar dieetrepen, sapjeskuren of light producten om snel van die ongezonde kilo's af te raken. Erg gezond is dat meestal niet en de kilo's die je verliest, komen er weer dubbel bij. Het Balance Program is niet de enige zaligmakende oplossing om af te slanken. Maar het is wel een degelijke en motiverende methode om opnieuw een gezond gewicht te bekomen.

9. Moet ik eerst mijn dokter raadplegen?

Wij kunnen je daar niet toe verplichten, maar beschouwen het wel als een must. Een bloedafname en consultatie bij je huisarts geeft jou en ons de zekerheid dat je in goede gezondheid bent, zowel fysiek als mentaal. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je dokter naar onze website doorverwijst, in het geval hij of zij het Balance Program niet kent. Je dokter kan ons ook altijd raadplegen als hij of zij specifieke vragen heeft. Bovendien, indien je vooraf en tijdens het dieet enkele vergelijkende bloedanalyses hebt, kunnen jijzelf en je dokter er zich van vergewissen dat dit dieet inderdaad jouw gezondheid op lange termijn ten goede komt.

10. Bestaat er geen gemakkelijkere of "light versie" van het dieet?

Voor wie nog niet helemaal klaar is om voluit te gaan, hebben we het Smart Nutrition Project ontwikkeld. Het is een zeer eenvoudige en uiterst betaalbare versie van het originele Rainpharma dieet onder het motto 'elke inspanning voor een gezonder gewicht telt'. Deze methode is geschikt voor wie bijvoorbeeld twee of drie kilo wil vermageren, alvorens op vakantie te gaan.  

FAQ Rainpharma dieet

Het Balance Program

Het Balance Program is een van de succesformules waarmee onze klanten al jaren indrukwekkende resultaten neerzetten. Lees hier hoe het werkt en hoe wij je bijstaan. Of maak meteen een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, en dan leggen we je alles ‘live’ of 'digitaal' uit! Niet meer 100% lekker in je vel en op zoek naar een manier om die overtollige kilo’s duurzaam kwijt te raken? Op maat gemaakte afslanktrajecten zijn onze passie. 

De voordelen van het Balance Program

Het Balance Program is een op-en-top Belgisch afslankprogramma dat een indrukwekkend aantal unieke voordelen biedt …  

 • Snel afvallen
  Het Rainpharma dieet leidt snel tot gewichtsverlies, wat heel motiverend werkt. We beperken de afslankperiode tot twaalf weken, om zeker niet té veel van je lichaam te vragen.
 • Op gewicht blijven
  Die vliegende start combineert het Rainpharma dieet met een grondige langetermijnvisie, waardoor je je nieuwe gewicht ook behoudt – of je nu drie of dertig kilo wil verliezen.
 • Verantwoord gewichtsverlies
  Geen roofbouw op je lichaam: de Rainpharma shakes zijn gluten- en caseïnevrij, en dus lief voor darmen en nieren. Je hoeft er bovendien geen honger mee te lijden.
 • Fit en energiek gevoel
  Rainpharma voedingssupplementen zijn een essentieel deel van het proteïnedieet. Ze geven je energie en maken komaf met lichamelijke ongemakken. 
 • Totaalaanpak
  De voedingssupplementen zorgen bovendien voor een zichtbare verbetering van je huidkwaliteit. Zo doet het Rainpharma dieet je niet alleen snel afvallen, maar geeft het je huid in één klap de nodige ondersteuning.
 • Gratis opvolging, inclusief app + dieet kookboek
  Dit is strikt genomen geen Rainpharma dieet voordeel, maar wel een groot pluspunt voor al wie het proteïnedieet onder DJYM-vleugels volgt: gedurende 1,5 jaar begeleiden wij jou gratis met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse checks, die ook digitaal kunnen verlopen. We bieden zelfs een app aan om je te ondersteunen met onder meer restauranttips. En we maakten ons eigen kookboek met 60 gerechten, toegelaten tijdens de eerste fase. Je staat er niet alleen voor!

FAQ rainpharma dieet kookboek djym