KETONO

Stap in een gezondere levensstijl met KETONO!

Heb je genoeg van crashdiëten, onrealistische beloftes en tijdelijke oplossingen? Dan is het tijd om kennis te maken met KETONO - een interactief begeleidingstraject dat je helpt om op een gezonde en duurzame manier je levensstijl te transformeren. Geen shakes of restrictieve voeding, maar gebaseerd op natuurlijke voeding en interactieve begeleiding door de ervaren professionals Johan en Hans.

KETONO biedt veel meer dan alleen gewichtsverlies. Het is een dieetprogramma dat jouw algehele welzijn en energie een boost geeft.
KETONO

Wat kun je verwachten van jouw KETONO-reis?

 • Gewichtsverlies - KETONO ondersteunt je bij het bereiken van je ideale gewicht. Geen jojo-effect, maar een gezonde en blijvende verandering in je lichaamssamenstelling. Sta versteld van de vooruitgang die je zult boeken!
 • Een stabiele bloedsuikerspiegel - Zeg vaarwel tegen schommelingen in je bloedsuikerspiegel die je energieniveau laten pieken en dalen. KETONO helpt je bij het beheersen van je bloedsuikerspiegel, waardoor je een consistente energie hebt gedurende de dag.
 • Méér energie - Voel je energieker dan ooit tevoren! Met de juiste voedingskeuzes en de begeleiding van Johan en Hans, zul je merken dat je meer gedaan krijgt en nog vol energie zit aan het einde van de dag.
 • Beter slapen - Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn. KETONO helpt je om je slaapkwaliteit te verbeteren, zodat je 's ochtends verfrist en uitgerust ontwaakt.
 • Beter in je vel zitten - Naarmate je KETONO-traject vordert, zul je merken dat je niet alleen fysiek beter in je vel zit, maar ook mentaal en emotioneel sterker wordt. Ontwikkel een positievere mindset en geniet van een beter zelfbeeld.

Quotes

 • Bij KETONO draait alles om klantgerichtheid. We hebben nauwlettend geluisterd naar onze klanten en hun feedback gebruikt om een traject te creëren dat volledig inspeelt op hun behoeften en wensen.

  Hans
 • Het resultaat is een programma dat realistisch en haalbaar is, zonder in te leveren op effectiviteit. Én er wordt niet met shakes gewerkt.

  Johan
1 van 2
KETONO startpakket

Wat maakt het KETONO-startpakket zo speciaal?

 • Alle nodige ketovriendelijke hulpmiddelen voor 4 weken - Met het startpakket krijg je toegang tot hoogwaardige producten die jouw KETONO-reis ondersteunen. We hebben zorgvuldig de beste opties geselecteerd om jouw succes te garanderen.
 • Een gedetailleerd en makkelijk te volgen 4-weken-schema - Geen ingewikkelde voedingsplannen. Met ons duidelijke schema ontvang je heerlijke recepten en richtlijnen die je stap voor stap begeleiden naar een gezondere levensstijl.
 • Wekelijks 1-op-1 consult - Persoonlijke begeleiding staat centraal bij KETONO. Tijdens de wekelijkse consults bespreken we je voortgang, stellen we doelen en beantwoorden we al je vragen.
 • Toegang tot een besloten Whatsapp-groep voor permanente ondersteuning - Motivatie en support zijn cruciaal bij het creëren van nieuwe gewoontes. In onze exclusieve Whatsapp-groep kun je ervaringen delen, vragen stellen en elkaar aanmoedigen. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

En wat zit er niet in het KETONO-startpakket?

Je boodschappen in de supermarkt! Maar maak je geen zorgen, we hebben alles voor je uitgezocht. Je ontvangt een handig boodschappenlijstje dat je helpt om moeiteloos de juiste producten te vinden en je KETONO-reis op de juiste manier te starten.

Waar wacht je nog op? Stap vandaag nog in een gezondere levensstijl met KETONO! Laat Johan en Hans je inspireren, motiveren en begeleiden naar een leven vol vitaliteit, geluk en zelfvertrouwen. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe KETONO jouw leven positief kan veranderen!

Meer info via www.ketono.be

Bestel jouw startpakket