Lignavita Dieet

Wil je aan jezelf werken, zodat je je weer beter in je vel voelt? Lignavita dieet is synoniem met snel afvallen, zonder honger te lijden. De Lignavita producten zien er net zo uit als je vertrouwde dagelijkse voeding en ze smaken al even lekker, maar toch helpt deze natuurlijke voedingslijn je om efficiënt gewicht te verliezen. Lees meer over de werking van het dieet én over de manier waarop we jou fysiek of digitaal begeleiden naar je nieuwe ik. Meteen een gratis kennismakingsgesprek boeken om de details rechtstreeks van ons te horen? Dat kan ook! 

Lignavita dieet: de voordelen op een rij

Het Lignavita dieet is een Belgisch dieetprogramma opgebouwd rond evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Suikers en koolhydraten beperk je tijdens je dieet dan weer tot een minimum. Dit eiwitdieet helpt je om overtollige kilo’s van je af te schudden én om je gewicht op peil te houden. Bye bye, jojo-effect!

 • Tot 85% vetverbranding
 • Makkelijk en effectief gewichtsverlies
 • Geen honger, wel een pak extra energie
 • Langdurig resultaat
 • Behoud van je spiermassa 
 • Wetenschappelijk onderbouwd 
 • Professionele begeleiding inbegrepen
 • Lekkere, gevarieerde en uitgebalanceerde gerechten

Gezondheid staat altijd voorop! Interesse?

Zo verlies je gewicht met Lignavita

De Lignavita producten zijn om duimen en vingers bij af te likken. Koekjes, brood, muesli, soep, zoute snacks, ...: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Qua looks en smaak zijn die voedingsmiddelen exact wat je gewend bent, maar vergis je niet: het Lignavita gamma bestaat uit bijzonder eiwitrijke producten. Die helpen je om overtollig vet te verliezen zonder je spiermassa aan te tasten. Da’s cruciaal, want een gezonde spiermassa garandeert een goede stofwisseling, waardoor je snel calorieën verbrandt. Bovendien verlies je met een eiwitdieet snel gewicht zonder hongergevoel én ga je fitter en energieker door het leven. Omdat je tijdens een proteïnedieet wel iets eenzijdiger eet dan normaal, volgen we je mineralen- en vitaminebalans nauw op, en reiken we supplementen aan waar nodig.

Lignavita dieet reep chocolade crunch

De unieke DJYM-aanpak

Je kan bij ons niet alleen rekenen op een snelle en stipte levering van je Lignavita producten, maar ook op onze toegewijde ondersteuning. We volgen je tijdens je Lignavita dieet op met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse consultaties – ‘face to face’, maar evengoed via videocall. Om jou je doelen te helpen behalen, kunnen we terugvallen op meer dan twaalf jaar ervaring in afslanktrajecten op maat.

Onze aanpak is gebaseerd op drie pijlers: 

 • zelfvertrouwen en vertrouwen
  We reiken oplossingen aan zodat jij opnieuw gelukkig wordt met jezelf, maar we nodigen je ook uit om ons in vertrouwen te nemen. Want goed zitten in je vel is niet alléén een kwestie van gewicht verliezen.
 • eerlijkheid
  We motiveren je op een eerlijke manier om aan je gezondheid te werken, en communiceren altijd transparant over onze prijzen.
 • gezondheid en levenskwaliteit
  Gezondheid is onze passie; we zijn gebeten door al wat ermee te maken heeft. Ons doel? Jouw levenskwaliteit verhogen!
Lignavita dieet Intake gesprek met Johan

Jouw Lignavita dieet stappenplan

Zin gekregen om komaf te maken met je overtollige kilo’s door te starten met het Lignavita dieet? Dan ziet jouw traject er als volgt uit.

Een gratis verkennend gesprek
Tijdens onze eerste kennismaking luisteren we naar jouw wensen en noden. Daarbij focussen we niet alleen op het aantal kilo’s dat je wil verliezen; we gaan ook op zoek naar de onderliggende reden: waarom heb je nood aan een nieuwe levensstijl? Daarna leggen we ons aanbod uit. Wil je starten? Dat kan meteen, maar we kunnen ook een aparte afspraak maken voor het intakegesprek. Jij kiest!

Een intakegesprek (45 minuten)
Tijdens het intakegesprek krijg je van ons alle informatie en de nodige producten om concreet met het Lignavita dieet te starten. We doen een vetmeting en maken je wegwijs in de tools die je op jouw traject zullen helpen. Zo kan je gebruikmaken van onze app, waarop je onder meer een interactieve voedingsmiddelentabel vindt, helemaal op maat van jouw dieet, maar ook een lijst met verschillende types eetzaken (van brasserie tot gastronomisch restaurant), vergezeld van de gerechten waarvan jij daar mag genieten zonder schuldgevoel.

Een eerste consultatie
Na een week verwachten we je opnieuw. Tijdens deze consultatie wegen we je en polsen we naar wat goed of minder goed loopt. Je staat er niet alleen voor! Een afspraak maken gaat trouwens makkelijk via ons onlineplatform, en we sturen je een herinnering via sms of e-mail. 

Verdere opvolging
We volgen je gedurende jouw traject op, ook digitaal (we passen ons graag aan). Maar ook op langere termijn staan we voor je klaar. Wist je bijvoorbeeld dat we de resultaten van je Lignavita dieet levenslang in onze beveiligde database opslaan? Zo kan je gericht corrigeren of herstarten, op basis van eerdere trajecten. 

Wat zullen we vanavond weer eens eten?

Soms heb je duizend-en-een ideetjes: somt ontbreekt het je gewoon aan inspiratie. In dat laatste geval is ons eerste boek je reddingsboei! We namen er maar liefst zestig gerechten in op, die je niet alleen verrassen (ooit al eens avocado's in de over gestopt?), maar die ook nog eens gezond en caloriearm zijn. Én allemaal toegelaten tijdens de eerste fase van jouw afslankingstraject!

Onze gerechten bevatten geen gedetailleerde stappenplannen, kooktijd of bereidingswijzen. Ze zijn namelijk su-per-simpel!

GRATIS bij elk traject.

Je thuis zelf wegen?

Schaf je een Tanita-weegschaal aan voor een doe-het-zelf complete lichaamsanalyse. Zo kan je nauwkeurig je afslanktraject opvolgen. Handig, accuraat, en het bespaart je de verplaatsing.

Onze RD-953 kan je zelfs koppelen met de MyTanita-app van waaruit je je meetresultaten op geplande tijdstippen naar ons kan doormailen.