Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Rainpharma Daily Boost

Rainpharma Daily Boost

€41,95
De geprezen orthomoleculaire multivitamine van RainPharma.
Dinsdag tem zaterdag besteld voor 16:00, dezelfde dag verzonden.
Dieetexpert in online afslankprogramma's met winkel in Antwerpen
 • Dinsdag tem zaterdag besteld voor 16u, dezelfde dag verzonden
  of GRATIS ophalen in onze winkel
 • Gratis verzending vanaf € 50 ,-
  in de Benelux
 • Onze klanten geven ons een 9,4
  gebaseerd op meer dan 1800 échte reviews
 • Klantenservice
  makkelijk bereikbaar
Beschrijving

Rainpharma Daily Boost

Daily Boost is een multivitaminepreparaat, aangevuld met mineralen. Het bevat maar liefst 22 actieve ingrediënten in een hoge dosis. Lang niet teveel, dat zou schadelijk zijn. Maar ook niet te weinig, want dan zou er niets gebeuren. Niet alleen de dosis is aanzienlijk, ook de gebruikte vormen zijn van een bijzondere kwaliteit. Deze zijn kostbaar, maar vooral beter opneembaar dan klassieke vormen van vitamines, sporenelementen en mineralen. 

Daily Boost van Rainpharma wordt best in combinatie met Might Night genomen, zo krijgt ons lichaam een optimale dosis voedingstoffen binnen, zodat onze gezondheid een absolute boost krijgt.

Daily Boost is meer dan een multivitamine, het werkt niet alleen ondersteund bij diëten, maar is ook een weldaad voor de huid, haren en nagels en het energiepeil.

Ingrediënten:

chroom, jodium, magnesium, koper, mangaan, molybdeen, selenium, zink, Vitamine A/B1/B2/B3/B5/B6/B9/B12, Viatmine C, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine H, Vitamine K2 en alpha liponzuur. 

Toepassingen 

1.Een boost voor huid, haar en nagels
Daily Boost bevat onder andere Zink, Mangaan en Seleen. Dit trio is erg belangrijk voor onze huid, haren en nagels. Zo gaan ze de groei, het herstel en de kwaliteit van onze haren, nagels en huid boosten. Dit geeft slechts na enkele dagen een merkbaar effect. 

Daarnaast is onze huid opgebouwd uit eiwitten, maar de huid heeft naast eiwitten voldoende vitamines en mineralen nodig om deze goed op te bouwen. Met Daily Boost (en Mighty Night) bieden we onze huid de nodige bouwstenen om een gezonde en stralende huid te bekomen.

>>>Je kan dit vergelijken met het bouwen van een muur. Je hebt bakstenen (eiwitten) nodig, maar uiteraard ook cement (vitaminen en mineralen) om een stevige muur te bekomen.

Daily Boost (en Mighty Night) hebben dus een terechte plaats bij elke behandeling die op huidverbetering gericht is. We noemen het wel eens onze 'dag- en nachtcrème in een tablet'.

2. Ondersteuning bij een dieet (elk dieet)
Tijdens het RainPharma dieet of Smart Nutrition Project ga je tijdelijk 1 of meerdere maaltijden vervangen door een RainPharma Shake. Onze RainPharma shakes moet je beschouwen als eiwitsupplementen en niet als maaltijdvervangers. Hoewel ze bij veel mensen wel een maaltijd vervangen. Omdat je maaltijden gaat vervangen door uitsluitend eiwitten, is het uiteraard sterk aan te raden om het mineralen en vitamines aan te vullen met Daily Boost (en Might Night).

Personen die een ander dieet dienen te volgen, denk bijvoorbeeld aan een lactose-intolerantie, coeliakie, notenallergie,… hebben ook baat bij de suppletie van Daily Boost (en Mighty Night). Doordat ze een dieet volgen schrappen deze personen bepaalde voedingsmiddelen uit hun voeding wat zich veelal uit in tekorten.

3. Verbetering van het metabolisme
Veel vitamines en mineralen spelen ook een belangrijke rol bij bepaalde metabolische processen. Zo speelt chroom onder andere een belangrijke rol in het metabolisme van koolhydraten en vetten en draagt Molybdeen bij tot een goede werking van verschillende enzymen. Een tekort aan 1 of meerdere vitamines , spoorelementen en/of mineralen kunnen een verstoring veroorzaken in het metabolisme. 

4. Verbetering van het energiepeil
Veel mensen hebben een tekort aan bepaalde soorten vitamines, mineralen en/of spoorelementen zonder dat ze daar iets van merken. Zichtbare symptomen hiervan kunnen zijn droge huid, gescheurde mondhoeken en bloedend tandvlees, maar er zijn ook sluipende klachten zoals lusteloosheid, slechte concentratie, slapeloosheid, depressiviteit en vermoeidheid. De suppletie van Daily Boost (en Might Night) geeft voor de meeste personen een aanzienlijke verbetering van het energiepeil.

5. Tekorten aan vitaminen en mineralen
Indien men spreekt van een tekort aan één of meerdere vitamines, spoorelementen en/of mineralen is suppletie van Daily Boost (en Mighty Night) uiteraard aangewezen.

 

Daarom neem je een Daily Boost tabletje in de ochtend en een Mighty Night tabletje bij het avondmaal.

Lees meer