Klantenservice

DJYM Antwerpen
Museumstraat 14A
2000 Antwerpen
03 237 91 49
Whatsapp: https://wa.me/3232379149

Onze openingsuren zijn:
Maandag 13:30 uur tot 18:00
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Heb je een vraag of opmerking?
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Met het OPENBAAR VERVOER naar DJYM?

De volgende lijnen hebben routes die langs Leopold de Waelplaats komen:

BUS 14, 181, 182, 87

TREIN S32

TRAM 4

Neem contact op

FAQ

1. VEEL GESTELDE VRAGEN
1.1. Kan ik bij jullie producten los kopen of moet ik altijd begeleiding volgen?
Je kan bij ons alle producten vrij aankopen. Je hoeft hiervoor geen dieetprogramma met begeleiding te volgen. Wil je toch graag begeleid worden? Neem dan zeker contact met ons op. Of kom langs in één van onze winkels. Wij begeleiden je altijd GRATIS.
1.2. Moet ik een afspraak maken om te starten met een dieetprogramma?
Voor een beknopt woordje uitleg kan je ten allen tijde binnenlopen in één van onze winkels. Team DJYM staat voor je klaar. Wil je graag meteen van start? Dan hangt het een beetje af van onze agenda. Hebben we tijd, dan vliegen we er meteen in met het volledige intake-gesprek. Bij een volle agenda, maken we een afspraak zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om je alles in detail uit te leggen.
1.3. Hoe lang duurt een consultatie?
Voor het intake-gesprek trek je best een uurtje uit. Zo hebben we ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden. Een volgende gewicht- en vetcontrole duurt 15 minuten. Wil je graag snel bediend worden? Maak dan een afspraak.
2. FAQ Rainpharma Dieet
2.1. Wat kost de start?
Om met het RainPharma dieet te kunnen starten, moet je een startbox aankopen. Dit is een koffer die alle producten bevat die je nodig hebt voor een vlotte start. De box bevat niet alleen RainPharma producten ter waarde van ongeveer 500 euro, maar ook gratis begeleiding tijdens de hele periode. Deze begeleiding heeft een waarde van eveneens ongeveer 500 euro, maar bij je eerste bezoek betaal je gewoon 450 euro voor de hele box, inclusief begeleiding voor een heel jaar. Bij de start van het dieet doe je dus een groot voordeel. Door met een startbox te werken, vermijden we ook enigszins dat mensen ongemotiveerd of te impulsief met een afslankingsdieet starten. Met een goed dieet starten, moet een weloverwogen beslissing zijn. Dat is ook belangrijk voor onze goede naam.
2.2. Wat kost het vervolg?
Afhankelijk van je individuele situatie en streefdoel zal je meer of minder van onze producten moeten gebruiken. In de beginperiode zal je meer aankopen nodig hebben. Dit vermindert zeer sterk naar het einde van het dieet.
2.3. Wat mag ik nog eten?
In het begin moet je brood en pasta (koolhydraten) even laten voor wat ze zijn, maar mag je wel regelmatig groenten, vlees, vis en eieren eten. De duur van deze periode is afhankelijk van je gewenste gewichtsverlies, maar duurt nooit langer dan twaalf weken. Vanaf de tweede periode mag je alles weer eten, behalve snoepgoed. Vanaf de derde periode volstaan zeer eenvoudige regeltjes om je nieuwe gewicht voor altijd te behouden. Tijdens je eerste bezoek krijg je trouwens een boekje met handige – en vooral lekker culinaire – recepten. Het hoeft niet op te vallen dat je op dieet bent!
2.4. Blijven de kilo's voor altijd weg?
Het menselijk lichaam is een levend organisme. Als je je tanden laat bleken en daarna opnieuw begint te roken, zullen je tanden opnieuw verkleuren. Als je bij een pedicure eelt laat wegsnijden, moet je je voeten daarna goed verzorgen of regelmatig een nieuwe afspraak maken, of de eelt komt terug. Bij een afslankingsdieet gelden dezelfde principes. Als je weer gaat eten als voordien, moet je er rekening mee houden dat je opnieuw zal verdikken. Dat kan niet anders. Wist je trouwens dat je lichaam ongeveer een jaar nodig heeft om aan je nieuwe gezonde gewicht te wennen? Daarom begeleiden we je een jaar lang in je nieuwe gewicht. De begeleidingsmomenten zijn inbegrepen in de aankoopprijs van de producten. Je hoeft er dus niet voor bij te betalen! Pas na een jaar kunnen wij je met een gerust hart laten gaan.
2.5. Maakt het uit bij wie ik een dieet volg?
Hoewel elke leraar geschiedenis dezelfde opleiding heeft gekregen, zal je toch liever les krijgen van persoon A of persoon B. Ook niet elke garagist levert hetzelfde werk. Als je een dieet volgt, is dat net hetzelfde. Voor je met een dieet start, is het belangrijk een verkennend gesprek aan te vragen. Je kan dan aanvoelen of het zal klikken tussen jou en de consulent. Er zijn bovendien een aantal criteria waardoor je kan testen of je de service krijgt waar je recht op hebt:
  • Krijg je de eerste keer minstens 60 minuten uitleg?
  • Start je met een Rain Diet Box? Is de sticker 'eerste gebruik' nog intact?
  • Kan de consulent vlot antwoorden op mijn 101 kritische vragen?
2.6. Is begeleiding strikt noodzakelijk?
Je bent een vrij mens. De RainPharma producten zijn vrij te koop. Echter, tijdens het Rainpharma dieet zijn er strikte spelregels. En ondanks die strikte spelregels kan het toch zijn dat je niet goed afvalt. Er is dan iemand nodig die de reden opspoort en je elke keer weer op het goede spoor zet. Wij weten uit ondervinding dat wie solo slim speelt, waarschijnlijk bedrogen uitkomt.
2.7. Is het een goed dieet?
Het is waarschijnlijk weinig geloofwaardig als RainPharma zelf beweert dat ze het beste dieet ter wereld aanbieden. Toch denken we daar zo over. Het is in de strikte zin geen proteïnedieet, geen koolhydraatvrij dieet, geen crashdieet,... maar een goede mix van klassieke diëtiek en nieuwe inzichten. Tegelijkertijd is de eerste periode van het dieet erg motiverend door het relatief snelle gewichtsverlies. Het RainPharma dieet heeft dus zowel de degelijkheid op lange termijn als de aantrekkelijke snelle start.
2.8. Kan ik niet gewoon gaan sporten of op mijn voeding letten?
Ja, natuurlijk. Sporten en op je voeding letten zijn de twee basisprincipes om je gewicht te controleren. Daar is iedereen het over eens. Maar wat als je enkele kilo's teveel hebt? Veel mensen grijpen naar dieetrepen, sapjeskuren of light producten om snel van die ongezonde kilo's af te raken. Erg gezond is dat meestal niet en de kilo's die je verliest, komen er weer dubbel bij. Het RainPharma dieet is niet de enige zaligmakende oplossing om af te slanken. Maar het is wel een degelijke en motiverende methode om opnieuw een gezond gewicht te bekomen.
2.9. Moet ik eerst mijn dokter raadplegen?
Wij kunnen je daar niet toe verplichten, maar beschouwen het wel als een must. Een bloedafname en consultatie bij je huisarts geeft jou en ons de zekerheid dat je in goede gezondheid bent, zowel fysiek als mentaal. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je dokter naar onze website doorverwijst, in het geval hij of zij het RainPharma dieet niet kent. Je dokter kan ons ook altijd raadplegen als hij of zij specifieke vragen heeft. Bovendien, indien je vooraf en tijdens het dieet enkele vergelijkende bloedanalyses hebt, kunnen jijzelf en je dokter er zich van vergewissen dat dit dieet inderdaad jouw gezondheid op lange termijn ten goede komt.
2.10. Bestaat er geen gemakkelijkere of "light versie" van het dieet?
Voor wie nog niet helemaal klaar is om voluit te gaan, hebben we het Smart Nutrition Project ontwikkeld. Het is een zeer eenvoudige en uiterst betaalbare versie van het originele Rain Diet onder het motto 'elke inspanning voor een gezonder gewicht telt'. Deze methode is geschikt voor wie bijvoorbeeld twee of drie kilo wil vermageren, alvorens op vakantie te gaan. Wie voor deze methode kiest, moet alleen goed weten dat hij of zij niet het Rainpharma dieet heeft gevolgd.

Contactgegevens

DJYM dieet ⎮ huid
Adres Museumstraat 14A
Postcode 2000
Plaats Antwerpen
Land België
Telefoon +32 (0)3 237 91 49
E-mail [email protected]
btw-nummer BE0843098660
Bank BE85 6451 0248 7306