Niet meer 100% lekker in je vel en op zoek naar een manier om die overtollige kilo’s duurzaam kwijt te raken? Op maat gemaakte afslanktrajecten zijn onze passie, en het Rainpharma dieet is een van de succesformules waarmee onze klanten al jaren indrukwekkende resultaten neerzetten. Lees hier hoe het werkt en hoe wij je bijstaan. Of maak meteen een afspraak voor een gratis verkennend gesprek, en dan leggen we je alles ‘live’ uit!


Voordelen van het Rainpharma-dieet

Het Rainpharma dieet is een op-en-top Belgisch afslankprogramma dat een indrukwekkend aantal unieke voordelen biedt …  

 • Snel afvallen
  Het Rainpharma dieet leidt snel tot gewichtsverlies, wat heel motiverend werkt. We beperken de afslankperiode tot twaalf weken, om zeker niet té veel van je lichaam te vragen.
 • Op gewicht blijven
  Die vliegende start combineert het proteïnedieet met een grondige langetermijnvisie, waardoor je je nieuwe gewicht ook behoudt – of je nu drie of dertig kilo wil verliezen.
 • Verantwoord gewichtsverlies
  Geen roofbouw op je lichaam: de Rainpharma shakes zijn gluten- en caseïnevrij, en dus lief voor darmen en nieren. Je hoeft er bovendien geen honger mee te lijden.
 • Fit en energiek gevoel
  Rainpharma voedingssupplementen zijn een essentieel deel van het proteïnedieet. Ze geven je energie en maken komaf met lichamelijke ongemakken.
 • Totaalaanpak
  De voedingssupplementen zorgen bovendien voor een zichtbare verbetering van je huidkwaliteit. Zo doet het Rainpharma dieet je niet alleen snel afvallen, maar geeft het je huid in één klap de nodige ondersteuning.
 • Gratis opvolging, inclusief app
  Dit is strikt genomen geen Rainpharma-voordeel, maar wel een groot pluspunt voor al wie het proteïnedieet onder DJYM-vleugels volgt: gedurende 1,5 jaar begeleiden wij jou gratis met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse checks, die ook via FaceTime of Skype kunnen verlopen. We bieden zelfs een app aan om je te ondersteunen met onder meer restauranttips. Je staat er niet alleen voor!               [Boek een vrijblijvend gesprek]

Afvallen met shakes: zo werkt het

Het Rainpharma dieet combineert gezonde voeding, voedingssupplementen en bijzondere Rainpharma shakes met ... professioneel voedingsadvies. En dat is waar wij op het toneel verschijnen!

De allereerste stap is een gratis verkennend gesprek waarin we luisteren naar jouw wensen en we op zoek gaan naar de achterliggende redenen voor je verlangen naar een nieuwe start. We bieden, naast het Rainpharma dieet, ook het Lignavita dieet aan, en bepalen samen welk programma jou op het lijf geschreven is. 

Wil je ervoor gaan? Dan is stap twee een intakegesprek dat ongeveer een uur duurt. Dit kan aansluitend op je verkennend gesprek plaatsvinden, of op een ander moment van jouw keuze. We geven je alle info en de producten die je nodig hebt om met het eiwitdieet te starten (inclusief receptenboek!). We bespreken je dagschema en programma tot in de kleinste details. Zo kom je onder meer te weten welke groenten je mag eten, of vis en vlees een optie zijn en, zo ja, wanneer, en op welke momenten je je shakes moet drinken. We overlopen ook de beste keuzes op restaurant of op vakantie. Bovendien maken we je wegwijs in onze app, waarmee je gepersonaliseerde herinneringen kan instellen om je shake of maaltijd niet te vergeten, waarop je een interactieve voedingsmiddelentabel kan raadplegen, en ga zo maar door. We nodigen je ook uit voor onze besloten Facebookgroep, waar je tips vindt voor je Rainpharma dieet. Afsluiten doen we met een eerste gewichtscontrole en vetmeting. En je bent vertrokken!

Na een tweetal weken is het tijd voor je volgende afspraak. We doen opnieuw een gewicht- en vetcontrole en polsen naar je ervaringen. Je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen en we geven je handige tips. Zelf een consultatie boeken verloopt trouwens heel eenvoudig via ons online afsprakenplatform. We sturen je een reminder via mail en sms.

Wanneer je bijna aan je streefgewicht zit (dit duurt maximaal drie maanden), kom je terecht in je zogenaamde ‘verzilveringsperiode’. Dat betekent dat je geleidelijk aan weer normale, gezonde voeding mag eten. We spreken in deze fase nieuwe regels af en volgen je nauw op met wekelijkse gewichtscontroles. 

Na maximaal negen weken in de verzilveringsfase heb je een stabiel gewicht bereikt. We leren je verder een gezond voedingspatroon aan en helpen je met extra strenge controles om op gewicht te blijven. 

We houden je resultaten levenslang bij in onze veilige databank. Je Rainpharma-dieet corrigeren of herstarten gebeurt dus altijd op basis van eerdere trajecten, zelfs jaren later.

Het Rainpharma dieet volgen bij DJYM?

Waarom je op ons zou vertrouwen om opnieuw gelukkig te worden met jezelf en om energiek in het leven te staan? Wij zijn gepassioneerd door gezondheid en hebben meer dan tien jaar ervaring in afslanktrajecten op maat, met blijvend resultaat. Eerlijkheid en vertrouwelijkheid zijn kernwaarden bij ons. We willen je op een eerlijke manier inspireren en motiveren om te werken aan je gezondheid, en nodigen je uit om ons in vertrouwen te nemen, zodat we ook samen aan de onderliggende motivatie voor je dieet kunnen werken. Bovendien zweren wij bij een snelle service, zodat je bijvoorbeeld nooit zonder Rainpharma shakes valt. 


Klaar voor je nieuwe ik? Dan staan wij klaar voor jou! Boek vandaag nog je kennismakingsgesprek.


 

Veelgestelde vragen over het Rainpharma dieet

Tien misverstanden over proteïnediëten weerlegd