Afslankprogramma's

Snel afvallen? Laat je bijstaan door experts.

 

Wil je overtollige kilo’s kwijtraken en energieker door het leven gaan? Ben je onzeker over je lichaam? Voel je je niet goed in je vel? Werken aan jezelf vraagt moed en doorzettingsvermogen: bij DJYM helpen we je graag! Aan de hand van een op maat gemaakte afslankprogramma's, begeleiding, opvolging & advies geven we je alle tools om in sneltempo op een gezonde manier je doelen te behalen. Jouw levenskwaliteit zien verbeteren: dat is waar wij het bij DJYM voor doen, al tien jaar lang.

Afslankprogramma’s van DJYM

Bij DJYM zijn we gespecialiseerd in gepersonaliseerde afslankprogramma’s met voedingsschema’s op maat van jouw doelen en levensstijl. Hierbij maken we gebruik van de producten van RainPharma, Smart Nutrition en Lignavita. Uit ervaring weten we dat deze diëten de beste resultaten geven op korte én op lange termijn. Bovendien hebben we te allen tijde een grote voorraad hiervan. Weet je niet welk dieet het beste bij jou past? Tijdens een gratis online of offline verkennend gesprek bepalen we samen welk programma jou de beste resultaten zal bezorgen. Voor het intakegesprek trek je best een uurtje uit. Zo hebben we ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden.

DJYM gesprek aanvragen

Bepaling afslankprogramma's

Afvallen met DJYM, dat is afvallen met een coach die luistert. Wij willen jou een positief zeleeld geven, en beginnen met uitvoerig naar jou te luisteren. Wat motiveert jou? Hoe kunnen we jou het beste helpen? Samen stellen we een individueel en haalbaar traject op waarmee je niet alleen snel afvalt, maar waarmee je ook op gewicht blijft. Je hebt geen hongergevoel én (dankzij de voedingssupplementen die we aanreiken als dat nodig is) geen kans op vitaminetekorten.

Waarom DJYM?


Getuigenis

Bij het eerste verkenningsgesprek kreeg ik meteen een goed gevoel van de interactie met de coach.
Dat motiveerde mij ook om de afslankprogramma's uit te proberen en er voor te gaan.
Ik kon ook uitleggen waarom ik twijfelde, maar hier kreeg ik begrip voor: er was ruimte om er over te praten.

- Stephanie, RainPharma Dieet

 

FAQ afslankprogramma’s


Wat is de prijs van de afslankprogramma’s?

De prijs van het afslankprogramma's hangt af van het type programma en de opvolging. Een verkennend gesprek is steeds gratis en neemt een uurtje in beslag. Zo hebben we ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden. De intake van het RainPharma Dieet (incl. startpakket) bedraagt €515, -. Voor de intake van het Smart Nutrition Project (incl. startpakket) reken je €163, -. De intake van Lignavita bedraagt €65,-. Vervolgens zijn de opvolgingsgesprekken steeds gratis. Je kan deze gewoonweg online inplannen. Een gewicht- en vetcontrole duurt 15 minuten. Aankelijk van je individuele situatie en streefdoel zal je meer of minder van onze producten moeten gebruiken. In de beginperiode zal je meer aankopen nodig hebben. Dit vermindert sterk naar het einde van het dieet.

Kan ik de producten kopen zonder afslankprogramma of begeleiding?
De dieetproducten zijn vrij te koop in onze webshop. Echter, tijdens het dieet zijn er strikte spelregels. En ondanks die strikte spelregels kan het toch zijn dat je niet goed afvalt. Er is dan iemand nodig die de reden opspoort en je elke keer weer op het goede spoor zet. Wij weten uit ondervinding dat wie solo slim speelt, waarschijnlijk bedrogen uitkomt.

Welke opvolging gaat gepaard met het afslankprogramma?
Hans & Johan geven je coaching op vlak van huidverbetering, afslanking en nog veel meer. Persoonlijk advies en begeleiding zijn de mijlpalen tijdens de opvolging. Bij DJYM krijg je zichtbaar resultaat, een luisterend oor en gerichte ondersteuning – motiverend, maar altijd eerlijk.

Hoe lang duurt een begin- en opvolgingsconsultatie?
Bij de beginconsultatie plannen wij altijd een uurtje om jouw wensen, levensstijl en doelen te begrijpen. De haalbaarheid en timing wordt dan ook bepaald. Op basis hiervan wordt vervolgens een plan opgesteld. Je krijgt hierbij ook uitleg over alle mogelijkheden, de do’s en don’ts tijdens je dieet enz. De opvolgingsconsultaties duren steeds een kwartier, waarbij we de resultaten meten. We luisteren dan ook naar de moeilijkheden en issues die je ondervindt om optimalisaties aan het plan door te voeren.

Blijven de kilo's voor altijd weg?
Bij DJYM geven we niet enkel advies tijdens het afslankprogramma, maar ook tips en tricks achteraf. Als je weer gaat eten als voordien, moet je er rekening mee houden dat je opnieuw zal verdikken. Dat kan niet anders. Wist je trouwens dat je lichaam ongeveer een jaar nodig heeft om aan je nieuwe gezonde gewicht te wennen? Daarom begeleiden we je een jaar lang in je nieuwe gewicht. De begeleidingsmomenten zijn inbegrepen in de aankoopprijs van de producten. Je hoeft er dus niet voor bij te betalen! Pas na een jaar kunnen wij je met een gerust hart laten gaan.

Hoe zit de webshop in elkaar?
Bij DJYM kun je niet alleen terecht voor advies en begeleiding rond gezonder leven en eventueel een paar overtollige kilo’s verliezen: in de DJYM-webshop vind je ook alle producten die niet in je dagelijkse routine mogen ontbreken. Denk aan de shakes, supplementen en gelaats- en lichaamsverzorging van RainPharma; de dieetproducten van Lignavita; de keto-voedingsmiddelen van OKONO; de sportvoeding van SynTech; en de producten voor lichaams- en handverzorging van Marie-Stella-Maris. Bestel je voor 16.00 u? Dan verzenden we je producten nog diezelfde dag. Handig, toch!