Snel afvallen? Laat je bijstaan door experts

10 jaar ervaring in afslanktrajecten op maat

Je hebt je besluit genomen: je wil die overtollige kilootjes kwijt en je weer gelukkig en energiek voelen. Proficiat met je beslissing! Werken aan jezelf vraagt moed en doorzettingsvermogen, daar zijn we eerlijk in. Maar je staat er niet alleen voor. We stippelen voor jou een afslankprogramma op maat uit en begeleiden je gedurende heel het traject. Jouw levenskwaliteit zien verbeteren: da’s waar wij het bij DJYM voor doen, al tien jaar lang.

Afvallen met een coach die luistert

Wij willen jou een positief zelfbeeld geven, en beginnen met uitvoerig naar jou te luisteren. Wat motiveert jou? Hoe kunnen we jou het beste helpen? Samen stellen we een individueel en haalbaar traject op waarmee je niet alleen snel afvalt, maar waarmee je ook op gewicht blijft. Geen hongergevoel én (dankzij de voedingssupplementen die we aanreiken als dat nodig is) geen kans op vitaminetekorten.

Van Lignavita tot het RainPharma-dieet

Wij zijn gespecialiseerd in de afslankprogramma's van Rainpharma en Lignavita. We kennen de producten door en door, en hebben een zeer grote voorraad. Zit jouw favoriet nog niet in ons gamma? Laat het weten, en wij bestellen het voor jou. Geen idee welke van onze diëten het beste bij je past? Da’s heel normaal. Tijdens een gratis verkennend gesprek bepalen we samen welk programma jou de beste resultaten zal bezorgen. Dus kom gerust langs, of kijk hieronder al eens naar je opties!

DJYM gesprek aanvragen