Ontdek onze afslankprogramma's

 

Wij zijn gespecialiseerd in de afslankprogramma's van Rainpharma en Lignavita. Bij alle programma's krijg je van ons gratis begeleiding van een opgeleide en ervaren coach. Wij hebben een zeer grote voorraad van alle producten van de verschillende merken. Zit jouw favoriete product nog niet in ons gamma? Vertel het ons. En wij bestellen het voor jou.

Steeds meer jongeren en volwassenen streven naar ideale looks om zich gelukkig te voelen. Dit ideaalbeeld, gecreëerd door de media, is een illusie waardoor velen juist onzeker en ongelukkig worden. Men lijkt een nieuwe IK met één klik te kunnen kopen. Niets is minder waar. Werken aan zichzelf vergt moed en doorzetting. Wij willen hierin eerlijk inspireren, sensibiliseren en motiveren. 

 

SAMEN NAAR JOUW NIEUWE IK

Wij streven ernaar jou een positief zelfbeeld terug te geven, hetgeen beantwoordt aan de werkelijkheid, waardoor je opnieuw gelukkig wordt met jezelf in een energiek lichaam. Dit doen we door uitvoerig naar jou te luisteren. Samen stellen we een individueel en haalbaar traject op naar jouw nieuwe IK, waarbij we gemak en ondersteuning vooropstellen.