Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Breng Colombia in huis met onze zomeractie!

Breng Colombia in huis met onze zomeractie!

Deze zomer hebben we een speciale actie voor jou in petto! We brengen de charme van Colombia rechtstreeks in jouw huis met onze nieuwste promotie: bij aankoop van één liter aan verzorgingsproducten van onze iconische bruine RainPharma flessen, krijg je gratis een prachtig stuk Colombian Black Pottery cadeau! Deze ambachtelijke aardewerken kommetjes worden met liefde gemaakt in het zonnige La Chamba in Colombia.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor deze prachtige Black Pottery cazuelas, hoef je slechts één liter aan verzorgingsproducten van onze bruine flessen aan te kopen. Je kunt verschillende producten en formaten combineren om aan de vereiste hoeveelheid te komen. Denk bijvoorbeeld aan 10 kleine Skin Washes van 100 ml, een fles Balancing Shampoo en een Authentic Conditioner van elk 500 ml, of één Big Love After Oil van 1 liter. Natuurlijk mag je ook meer dan één liter aan bruine flessen kopen om meerdere cazuelas te verzamelen en je huis helemaal in de Colombiaanse sfeer te brengen!

Bij aankoop van één of meerdere liters aan verzorgingsproducten in bruine flessen, voegen wij de juiste hoeveelheid Black Pottery kommetjes automatisch toe aan je bestelling. Jij hoeft hiervoor niets te doen!

Black Pottery: Een Traditie uit La Chamba

De Black Pottery cazuelas – de lokale benaming voor de zwarte kommetjes – worden met de hand gemaakt door de lokale bevolking van La Chamba, een klein dorp in het Colombiaanse Andesgebergte. Deze kunstvorm wordt al decennia lang beoefend door de inheemse bevolking, die de kommen vormen, bakken en polijsten uit zwarte klei. Het maakproces is een ware kunst, die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Black Pottery is van nature hittebestendig doordat de klei afkomstig is van vulkanische grond. In Colombia wordt het aardewerk voornamelijk gebruikt in de keuken om gerechten in te bereiden en te serveren. Maar deze stijlvolle kommetjes passen ook perfect in je interieur als decoratief stuk.

Waarom Black Pottery?

Je vraagt je misschien af waarom RainPharma voor deze Colombiaanse accessoires heeft gekozen. Dat heeft alles te maken met Eric, één van de eerste teamleden van RainPharma. Eric is geboren en getogen in Cartagena, een kleurrijk kuststadje in het noorden van Colombia. De stad staat bekend om zijn helderblauwe baai, felgekleurde bloemen, kronkelende straatjes en opvallende street art. In Erics ouderlijk huis was Black Pottery alomtegenwoordig in de keuken, waar zijn moeder er zijn favoriete gerechten in bereidde. Het was Eric die het idee opperde om deze authentieke kommetjes naar hier te brengen voor de zomeractie van dit jaar.

Breng een stukje Colombia in je huis met onze speciale zomeractie. Geniet van de voordelen van de RainPharma verzorgingsproducten en ontvang een gratis Colombian Black Pottery cazuela bij elke liter aan bruine flessen die je koopt. Perfect voor je keuken of als uniek decoratief stuk in je huis!

Bestel 1 liter van jouw favoriete RainPharma producten! Klik hier.  

Vorig artikel Bescherm je huid deze zomer: wanneer gebruik je SPF30 en wanneer SPF50?
Volgend artikel RainPharma Balanced Sugar System

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden