Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
RainPharma Balanced Sugar System

RainPharma Balanced Sugar System

Bij RainPharma hebben ze een passie voor innovatie en gezondheid. Het nieuwste product, Balanced Sugar System, is een weerspiegeling van deze toewijding. Dit revolutionaire voedingssupplement is beschikbaar in onze winkel en online. Ontdek hoe dit supplement jouw gezonde levensstijl kan ondersteunen.

Innovatie als kernwaarde

Innovatie is de kern van alles wat ze doen bij RainPharma. Het Research & Development team volgt de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen nauwlettend en creëert voortdurend nieuwe formules. Wetenschappelijk onderzoek benadrukt steeds meer het belang van een stabiele bloedsuikerspiegel. Dit inspireerde om RainPharma Balanced Sugar System te ontwikkelen, een product dat deze cruciale behoefte adresseert en onze collectie aanvult.

Wat is Balanced Sugar System?

Balanced Sugar System is een innovatief supplement met het gepatenteerde Reducose® als sleutelingrediënt. Reducose® helpt de opname van suikers te verminderen bij een koolhydraatrijke maaltijd, wat resulteert in een stabiliserend effect op je bloedsuikerspiegel. Bovendien ondersteunt dit supplement je darmgezondheid dankzij vitamine B2, dat bijdraagt aan het behoud van gezonde slijmvliezen, waaronder het darmslijmvlies.

De Rol van Reducose® in je koolhydraatmetabolisme

Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor je lichaam. Ze worden afgebroken tot glucose, wat pieken in je bloedsuikerspiegel kan veroorzaken. Reducose® is een gepatenteerd extract van de bladeren van de witte moerbei plant. Klinische studies tonen aan dat Reducose® de piek in je bloedsuikerspiegel na een koolhydraatrijke maaltijd met wel 40% kan verminderen . Dit heeft ook een positief effect op je bloedsuikerspiegel bij volgende maaltijden, dankzij het zogenaamde ‘second meal effect’ .

Naast Reducose® bevat Balanced Sugar System ook vitamine B6, dat bijdraagt aan een normaal metabolisme van glycogeen en de regulering van hormonale activiteit ondersteunt.

Gezonde darmen

Reducose® vermindert niet alleen de afbraak van koolhydraten tot glucose, maar heeft ook een gunstig effect op je darmen. Onverteerde koolhydraten worden naar de dikke darm geleid, waar ze worden gefermenteerd door darmbacteriën . Vitamine B2 in de formule ondersteunt bovendien het behoud van gezonde slijmvliezen, waaronder het darmslijmvlies.

Beste opneembaarheid

Om de optimale opneembaarheid te garanderen, bevat RainPharma Balanced Sugar System ook het innovatieve quercetine, in de vorm van Quercefit®. Deze specifieke vorm van quercetine wordt tot wel 20 keer beter opgenomen door je lichaam, wat zorgt voor een synergetisch effect met Reducose®.

Hoe te gebruiken

Neem dagelijks één capsule Balanced Sugar System, 10 à 15 minuten voor je meest koolhydraatrijke maaltijd. Denk hierbij aan maaltijden met zetmeelrijke groenten zoals wortelen en (zoete) aardappelen, of gerechten met pasta, brood of rijst.

RainPharma Balanced Sugar System is vanaf 27 juni verkrijgbaar in onze winkels en online. Mis deze kans niet om je gezonde levensstijl te ondersteunen met dit innovatieve supplement.

Vorig artikel Breng Colombia in huis met onze zomeractie!
Volgend artikel RainPharma Back on Track pakketten

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden