FullSizeRender

Diëten en kamperen: hoe doe je dat?

Bart is de gelukkige eigenaar van een uniek buitenverblijf in Frankrijk vlakbij de Pyreneeen. In juni startte hij een afslanktraject bij DJYM. Wil jij weten hoe Bart zijn dieet volhoudt en toch gaat kamperen met zijn zoontjes? Lees dan zeker verder!

Telefonische begeleiding van DJYM

Tijdens de zomermaanden brengt Bart vijf weken door in het Zuiden van Frankrijk, samen met zijn vrouw en zijn 2 zoontjes. Dit jaar volgen ze beiden een afslanktraject bij ons. Elke week spreken we af voor een telefonisch consult zodat zij hun dieet zo goed mogelijk volhouden. We bespreken de mogelijkheden om onze regels te respecteren en toch te genieten.
En dat werkt! Bart verloor al 9 kilogram en voelt zich een pak lichter en energieker. Dit weekend trok hij erop uit met zijn zoontjes om te kamperen in de bergen. Hij deelde deze prachtige foto’s met ons. 

Slimme snacks en één avondmaaltijd

Een paar dagen kamperen en diëten vergt wat creativiteit. Als ontbijt neemt Bart een shake. Voor onderweg neemt hij 2 hardgekookte eieren mee. Hij pimpt ze met een sneetje serrano ham. (Mmm…) De rest van de dag beperkt hij zich tot shakes. De dag afsluiten doet hij met een lekkere barbecue. Hij kiest meestal voor: gebakken ui, champignons, bloemkool of broccoli gecombineerd met een stukje kalf of ander mager vlees. Genieten van de sterrenhemel doet Bart bij een heerlijke kop verse thee. 

Geen citroensap op de salade

Eén klein verbeterpuntje voor Bart deze week. Hij deed al eens wat citroensap over z’n ijsbergsalade. Jammer genoeg is dit niet toegelaten. Om de eenvoudige reden dat de suiker in het citroensap je uit ketose kan brengen. Meng liever wat water met wat olijfolie en breng op smaak met peper en zout. 

Van harte bedankt om deze prachtige ervaring met ons te delen, Bart!

Heb jij ook nood aan begeleiding en motivatie op reis? Vraag het ons. Wij plannen graag een telefonisch consult met jou.

 

 

 

Ben jij ook al gaan kamperen tijdens je dieet? Laat me weten hoe jij het hebt overleefd in het commentaarveld hieronder!

PS Deel dit artikel met je vrienden die binnenkort op reis vertrekken. Zo kunnen zij ook genieten van al onze tips ivm reizen en diëten!

 

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.