Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
IMG_6E5E16EECD1E-1

“Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Rebecca zat al een tijdje slecht in haar vel. Ze raakte de zwangerschapskilo’s van het jaar ervoor maar niet kwijt. “Ik volgde iemand op Instagram die mooie resultaten had geboekt met het RainPharma-dieet, en besloot om hetzelfde te proberen”, legt Rebecca uit. “Ik wilde meer energie, een gezond BMI bereiken en terug met mijn kinderen kunnen spelen zonder meteen buiten adem te zijn.” Intussen verloor Rebecca niet alleen heel wat kilo’s, maar merkt ze ook dat ze veel bewuster eet. “Die donut die ik uit gewoonte op mijn bord legde? Die gaat nu gewoon terug in de doos!” 

Strenge start: twijfels én motivatie

Rebecca besefte meteen dat het proteïnedieet een strenge start kent. Enerzijds deed dit haar twijfelen (“kan ik het wel volhouden?”), maar anderzijds trok haar dat net aan: “Omdat je het cijfer op de weegschaal in het begin zo snel ziet dalen, ben je enorm gemotiveerd om door te zetten.” Daarnaast had Rebecca wat opzoekingswerk nodig om de misverstanden rond een proteïnedieet uit haar hoofd te zetten, en wat uitleg van ons om het nut van de supplementen van RainPharma in te zien. “Er komen veel supplementen bij kijken, en ik vroeg me in het begin af of dat allemaal wel nodig is. Maar door wat Johan en Hans erover vertellen, besef je dat het zuivere producten zijn en dat ze je helpen om je energie op peil te houden en een mooi traject af te leggen”, vindt Rebecca.

Bewuster eten

“Ik heb nu een gezond BMI én ik ga bewuster om met voeding”, vertelt Rebecca. “Ik heb ingezien dat ik chocolade en andere suikerrijke producten niet nodig heb om energie te krijgen en me gelukkig te voelen – integendeel!” Bovendien zag Rebecca in dat een gezond lichaam en een gezonde geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. “De eerste vraag die ze bij DJYM stellen als je langskomt, is ‘Hoe gaat het met u?’. Het cijfer op de weegschaal is écht niet het enige dat telt tijdens een RainPharma-dieet bij Hans en Johan.”

Begeleiding cruciaal bij RainPharma-dieet

Bovendien vindt Rebecca dat afvallen onder begeleiding cruciaal is om het vol te houden. “Ik zou het alleen niet gekund hebben”, geeft ze toe. “Ik keek niet enkel uit naar de momenten om bij DJYM op de weegschaal te staan, maar heb ook veel gehad aan de app waarin je kunt bijhouden wat je eet en waarmee je je koolhydraten kunt opvolgen, en aan het feit dat ze bij DJYM zo goed bereikbaar zijn. Elke vraag via e-mail, telefoon of WhatsApp werd meteen beantwoord.”

Zin in een gezond BMI?

Rebecca zou het RainPharma-dieet aan iedereen aanraden: “Ik eet veel – of liever: ‘ik at veel’ (lacht) – en ik eet graag. Ik had mijn twijfels, maar als ik het kan, dan moet iedereen het kunnen!” Eens praten? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Bekijk ook gerust de getuigenis van Rebecca voor meer informatie.Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden