Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Het RainPharma-dieet: ervaringen van onze klanten

Het RainPharma-dieet: ervaringen van onze klanten

Om snel enkele kilo’s te verliezen én op gewicht te blijven is het RainPharma dieet (met de juiste professionele begeleiding) een bijzonder slimme keuze. Als je van plan bent om de sprong te wagen, wil je wellicht niet alleen weten hoe het dieet werkt, maar ook wat de ervaringen zijn van anderen die het RainPharma-traject volgden. Die reflex begrijpen we volledig! Zo weet je namelijk meteen waaraan je je mag verwachten. Daarom namen we contact op met een aantal van onze klanten om te peilen naar hun ervaringen RainPharma dieet.

Het RainPharma-dieet: ervaringen van onze klanten - button neem contact op

Ervaringen RainPharma dieet: Lore ...

Lore was al een tijdje de controle kwijt over haar gewicht en zat niet meer zo lekker in haar vel. Geïnspireerd door onze aanpak en ons enthousiasme ging ze van start met een RainPharma-traject. Ze slaagde erin om maar liefst vijftien kilogram kwijt te spelen. Haar grootste beloning? “Niet alleen voel ik mij super, maar de verliefde blikken die ik krijg van mijn man, met wie ik twintig jaar lief en leed deel, net als toen wij net samen waren, is een extra surplus.” Goed gedaan, Lore!

Het RainPharma-dieet: ervaringen van onze klanten

… en de ervaringen van Marleen

Marleen besloot het roer om te gooien toen ze een getal met drie cijfers op haar weegschaal zag staan. Waarom zij precies voor het RainPharma-dieet koos? “Het sprak me vooral aan dat het natuurlijke Belgische producten waren. Want met mijn prikkelbare darmsyndroom verdraag ik niet eender welk dieet”, legt ze uit. Marleen geeft toe dat de start niet makkelijk was, maar ook dat het snel beter ging: “De eerste weken zijn effe doorbijten, maar eens ik de klik gemaakt had, was het voor mij een gezonde levensstijl die niet aanvoelde als een dieet. Groenten, vis, vlees en eieren eet ik sowieso al héél graag.”

Het RainPharma-dieet: ervaringen van onze klanten - marleen

Intussen is Marleen al vijfentwintig kilogram kwijt, en voelt ze zich naar eigen zeggen “gezonder en fitter dan ooit”. Zo heeft ze bijvoorbeeld veel minder last van haar ziekte: “Waar ik vroeger minstens een keer per week last had van PDS, is dat nu nog hoogstens maandelijks of om de twee maanden.” Goed bezig, Marleen!

Wat je nog moet weten over het RainPharma-dieet

Het RainPharma-dieet heeft veel voordelen. Je merkt ook dat het wérkt, aan de ervaringen Rainpharma dieet van Lore en Marleen, en aan het succesverhaal van Eveline Hoste. Maar gewicht verliezen gaat natuurlijk niet vanzelf. Daar zijn we heel eerlijk in – niet alleen hier op onze blog, maar ook wanneer we je begeleiden. Zo kun je de eerste weken al eens last hebben van een aantal bijwerkingen, zoals hoofdpijn, honger of een slechte adem. 

Gelukkig bestaat voor elk van die problemen een oplossing. Bij hoofdpijn mag je een paracetamol of een andere pijnstiller nemen. Heb je honger? Dan gun je jezelf gewoon een extra RainPharma-shake. En bij slechte adem brengen tot slot muntjes of mondwater soelaas – geen kauwgom, wat dat bevat koolhydraten. Bovendien zijn wij er om jou op te vangen én staat er een (besloten) Facebook-community voor je klaar met vele honderden leden die hun ervaringen RainPharma dieet delen en jou mee motiveren. You can do it!

 

Het RainPharma-dieet: ervaringen van onze klanten - button neem contact op

 

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden