Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Het waarom van supplementen

Het waarom van voedingssupplementen

Soms vragen klanten ons: ‘Als ik gevarieerd eet, dan krijg ik via mijn voeding toch alle stoffen binnen die ik nodig heb?’ Het antwoord is … ja en nee. We beseffen dat je zo niet veel wijzer wordt, dus we leggen het nut van voedingssupplementen graag uitgebreider aan je uit – niet alleen als onderdeel van een RainPharma-traject, maar van een gezonde levensstijl in het algemeen. 
[[SPLIT]]

Gezond eten: moeilijker dan je denkt

Om je lichaam de nodige vitaminen en mineralen te gunnen, moet je de juiste dingen eten. En da’s soms minder vanzelfsprekend dan je misschien denkt. Heel wat mensen komen namelijk niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden groenten (300 gram) en fruit (250 gram, wat overeenkomt met een tweetal stukken). Bovendien neem je misschien al eens je toevlucht tot kant-en-klare maaltijden, en die zijn armer aan voedingsstoffen dan verse producten. Met voedingssupplementen ben je zeker dat je op elk moment alle stoffen krijgt die je nodig hebt.
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Je lichaam kan niet alles alleen

Bovendien haal je sommige stoffen nooit in voldoende hoeveelheden uit je voeding, zelfs niet met een gezond en afwisselend dieet. Denk aan collageen, dat bestaat uit aminozuren die je huid elastisch en gehydrateerd houden en onder meer cellulitis voorkomen, maar die ook je nagels en huid een boost geven. Knoflook en uien zijn bevorderlijk voor je collageenproductie, maar door die twee bolgewassen massaal te consumeren loop je niet alleen het risico op onaangename geurtjes; je haalt er ook nooit zoveel collageen uit als uit pakweg het speciaal samengestelde Anti Aging Powder of A.A.P. van RainPharma. Dat voedingssupplement is gemaakt met viscollageen, MSM, glucosamine, chondroïtine, vitamine C, silicium, hyaluronzuur, mangaan en koper.
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

De RainPharma-voedingssupplementen

Naast het A.A.P. stellen we nog graag enkele onmisbare voedingssupplementen aan je voor, waarmee we bij onze klanten al jaren heel wat effect sorteren: 

1.  Daily Boost (met maar liefst 22 actieve ingrediënten) en Mighty Night, twee multivitaminepreparaten die je huid, haar en nagels verbeteren, je metabolisme ondersteunen en je energiepeil doen stijgen.

2.  Super C Boost, dat de collageenvorming van je huid ondersteunt en daardoor de ideale partner vormt voor het Anti Aging Powder.

3.  Ultra Omega 3, een natuurlijke vetoplosser die bovendien je celstructuur op punt houdt.

4.  High Tech AOX, een anti-aging serum in pilvorm dat we ook weleens ‘de Rolls Royce onder de voedingssupplementen’ noemen.

We hebben hier maar een tipje van de sluier gelicht, dus contacteer ons gerust voor meer informatie of voor advies op maat van jouw situatie!
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden