Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
inhoud rainpharma dieet box

Inhoud Rainpharma dieet box

In deze blog ontdek je de inhoud van de Rainpharma dieet box, de Rainpharma Balance Box.

Dit is de grote startbox die je nodig hebt om te starten met het Rainpharma dieet. Dit om een goede start van je Rainpharma dieet te garanderen. Normaal gezien kom je met de inhoud van deze box ongeveer één maand toe.

Om te beginnen bevat de Rainpharma Balance Box vijf potten Rainpharma shake. De smaken hiervan kan je zelf kiezen. 

Naast die potten Rainpharma shake zit er een potje Fiber Powder in de box. Fiber Powder (het woord zegt het zelf) zijn vezels die je nodig hebt om toe te voegen aan elke shake. Deze vezels ondersteunen goede bacteriën in de darm en dragen bij tot het behoud van een normale stoelgang. 

inhoud rainpharma dieet box - ik heb toch nog vragen

Rainpharma Balance Box bevat orthomoleculaire supplementen

Het Rainpharma dieet wordt ondersteund door verschillende orthomoleculaire voedingssupplementen.

Om te beginnen bevat de Rainpharma Balance Box Daily Boost, een multivitamine die we nemen in de ochtend. Daarnaast is er Mighty Night, een multi-mineralen complex dat we 's avonds innemen. 

De volgende twee supplementen zorgen voor een betere vetverbranding: Dry Energy en Dynamic Q10. Dit zijn geen standaard vetverbranders zoals we die kennen uit de sportvoeding (vaak pillen met een hoog cafeïnegehalte). Het zijn twee natuurlijke voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je vetverbranding gemakkelijker en beter verloopt tijdens je dieet.

Vervolgens bevat de Rainpharma Balance Box Super C Boost om de aanmaak van collageen te bevorderen (voorkomen van uitgezakte huid). En Ultra Omega 3, pure visolie, om je huid, haar en nagels te ondersteunen. 

Het Rainpharma dieet is een eiwitdieet. Bij een eiwitdieet kan je lichaam wat verzuren. Rainpharma Water Relax (een hoogwaardig magnesium-complex) gaat ervoor zorgen dat je lichaam minder gaat verzuren. Water Relax kan ook krampen voorkomen.

Verder hebben we Omega Zen. Omega zen is een supplement op basis van omega 3 visolie, waaraan saffraan is toegevoegd. Safraan gaat ervoor zorgen dat de aanmaak van serotonine wordt gestimuleerd. Serotonine, ook wel eens het gelukshormoon genoemd, laat je je beter voelen en je dieet makkelijker volhouden.

Tenslotte bevat de Rainpharma Balance Box High Tech Aox, een krachtige anti-oxidant, of liever anti-aging in een pil.

Leesmateriaal in de Rainpharma Balance Box!

In het infoboek kan je alle details die je te horen krijgt tijdens het intake gesprek nog eens rustig nalezen. Daarnaast ontvang je GRATIS ons DJYM-receptenboek. 60 gerechten die toegelaten zijn tijdens de eerste fase van je dieet. Handig om je dieet vol te houden!

We zetten je ook even aan het werk met een werkboek. Het is de bedoeling dat je elke dag noteert wat je hebt gedronken, gegeten, wat je hebt gedaan van beweging, enz. Dit maakt het voor ons makkelijker om op te sporen waar het eventueel misgelopen is ingeval van tegenvallende resultaten. 

Tot slot, de beknopte voedingsmiddelentabel. Deze is belangrijk om je groenten af te wegen en te kijken dat je niet te veel koolhydraten gaat opnemen. Als aanvullig op de voedingsmiddelentabel hebben wij onze eigen DJYM-app ontwikkeld. Deze gratis downloadbare applicatie vereenvoudigt het afwegen van je groenten en geeft je nog tal van tips

Zet nu de stap! You won't regret!

Wil jij graag starten met het Rainpharma dieet? Kom dan zeker eens langs bij ons in Antwerpen. Wij willen je heel graag helpen. Liever ineens een afspraak inplannen voor een vrijblijvende kennismaking? 

inhoud rainpharma dieet box - button kennismakingsgesprek boeken

 

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden