magnesium kopen

Magnesium kopen

Last van kwaaltjes en wil je magnesium kopen? Water Relax van RainPharma is een voedingssupplement dat vijf verschillende vormen van magnesium bevat: magnesiummalaat, magnesiumbisglycinaat, magnesiumcitraat, magnesiumtauraat en magnesium-L-ascorbaat. 

Het RainPharma supplement is orthomoleculair samengesteld, dat wil zeggen dat er gertracht is de juiste vormen in de juiste hoeveelheid en in de juiste combinatie te brengen. Door het samenvoegen van deze vijf verschillende vormen streeft RainPharma naar een zo optimaal mogelijke opname en werking van het mineraal. 

Magnesium kopen, ga voor Water Relax

Water Relax bevat naast magnesium ook 300mg kalium per dagdosis.
Kalium en magnesium hebben heel wat functies. Laten we hier de functies van deze mineralen even overlopen. 

   ✽  Wil je graag komaf maken met rustelozen benen?
   ✽  Heb je nood aan meer energie?
   ✽  Wil je je botten en tanden verstevigen?
   ✽  Zullen we verzuring van je lichaam tegengaan?
   ✽  Zorgen we dat zenuwprikkels beter doorgegeven worden?
   ✽  Eindelijk komaf maken met constipatie?

Magnesium kopen, kies niet zomaar voor een lukrake mix

Zo koos RainPharma bewust voor vijf organische magnesiumvormen waardoor de samenstelling breed inzetbaar wordt. De taurine en glycine magnesiumvormen zijn uitermate gewenst in de hersencellen waar magnesium bijdraagt aan de normale psychologische functie. De malaat en citraat vormen zijn dan volgens wetenschappelijk onderzoek weer meer gericht op de vermindering van vermoeidheid en de ondersteuning van de spierwerking. Magnesium-L-ascorbaat is de gebufferde vorm van vitamine C, waarvan de vele voordelen inmiddels gekend zijn. 

Magnesium kopen: conclusie?

Water Relax RainPharma is heel breed inzetbaar aangezien magnesium en kalium een rol spelen in oneindig veel verschillende processen. Om die reden beschouwen wij Water Relax, naast Daily Boost en Mighty Nine, als één van de absolute basis-supplementen in het dagelijkse leven

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.