Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
_X0A0867

Ontdek hoe mijn doucheritueel veranderde!

In deze blog ga ik meer vertellen over onze 100% plantaardige douchegels. Dit is een douchegel die mijn persoonlijk doucheritueel enorm heeft veranderd. En ook mijn huid heeft verbeterd. Ik had in de winter heel veel last van droge onderbenen. Tot op het moment dat ik startte met het gebruik van deze Rainpharma douchegels. Dan was het bij mij direct opgelost.

Waarom was dit opgelost?

Omdat in de douchegels van Rainpharma geen schadelijke stoffen zitten. Hierin zit bijvoorbeeld geen sodiumlaurylsulfaat. Er zit geen alcohol in, geen parfums en dat is allemaal heel goed voor je huid. Alcohol en parfums drogen je huid uit tegen 200 per uur.

Aromatherapy 

Het zijn douchegels die beschikbaar zijn in verschillende geuren en formaten. Bijvoorbeeld in 100ml waarmee je ongeveer drie maanden mee doucht. Maar ook in de 500ml waarin 417 pompjes zitten. Waarmee je langer dan één jaar mee kan douchen. We hebben deze in verschillende geuren. Zestien verschillende geuren. Ze noemen deze de Aromatherapy. Omdat elke geur een specifiek gevoel naar boven zal brengen.

Een unieke samenstelling

In deze Rainpharma douchegels zit geen water. Als je gaat kijken naar andere douchegels staat er altijd als eerste ingrediënt water. Dit is bij ons nooit. Er zitten geen schuimmakers in, geen parabenen en enkel stoffen die een positieve werking hebben om je natuurlijke huidbarrière te herstellen. 

Ik wil heel graag schuim :-)

Ik persoonlijk vind het wel leuk dat als ik douch er schuim is. Hiervoor is er een oplossing. Namelijk de Liu Magic Sponge. Hierdoor ga je toch een schuimende douchegel kunnen creëren.  Je doet hier één pompje op. Door de zuurstof die je gaat toevoegen aan het product, creëer je schuim.

Wat is jouw favoriete geur? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden