Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
rainpharma dieet ervaringen

RainPharma dieet ervaringen

Om snel enkele kilo’s te verliezen én op gewicht te blijven is het RainPharma dieet (met de juiste professionele begeleiding) een bijzonder slimme keuze. Als je van plan bent om de sprong te wagen, wil je wellicht niet alleen weten hoe het dieet werkt, maar ook wat de RainPharma dieet ervaringen zijn van anderen die het Balance Program volgden. Die reflex begrijpen we volledig! Zo weet je namelijk meteen waaraan je je mag verwachten. Daarom namen we contact op met een aantal van onze klanten om te peilen naar hun RainPharma dieet bevindingen.

RainPharma dieet ervaringen van Sylvie

Spiegels vermijden omdat je niet goed in je vel zit? Voor Sylvie was het dagelijkse kost. Ze voelde zich niet lekker, maar wou niet inzien dat haar gewicht het probleem was. Toen haar futloosheid haar echt parten begon te spelen, besefte ze dat het zo niet verder kon. Geïnspireerd door haar twee zussen, die allebei mooie resultaten hadden geboekt met hun Balance Program, kwam Sylvie bij DJYM aankloppen. Haar RainPharma-traject leidde niet alleen tot een betere gezondheid en meer energie: ook de migraine-aanvallen waar ze haar hele leven al door geplaagd werd, blijven nu uit! Ze deelt graag haar RainPharma dieet ervaringen in deze video!

RainPharma dieet ervaringen van Michael

Toen Michael zijn RainPharma dieet begon, woog hij meer dan 100 kilo. Hij voelde zich niet per se slecht, maar wilde er wel beter uitzien en gezonder leven. Via zijn fitnessinstructeur belandde hij bij DJYM. Nu, zo’n drie maanden en 25 kilogram later, is hij bijzonder blij dat hij de stap heeft gezet. “Mijn streefgewicht was 90, maar met het RainPharma dieet dook ik daar nog meer dan 10 kilo onder.” Ontdek zijn verhaal. 


RainPharma dieet ervaringen van Stefanie

Toen Stefanie bij DJYM kwam aankloppen voor een RainPharma dieet, voelde ze zich niet per se slecht, maar wou ze wel iets veranderen aan haar leven: “Ik vroeg me af of ik bepaalde aspecten van mijn gezondheid kon verbeteren; niet alleen door af te vallen, maar in het algemeen.” Of dat gelukt is? We vroegen het gewoon aan Stefanie zelf, die net voor de tweede keer de afslankfase is ingegaan: “Fase één is uitstekend verlopen, en nu wou ik er meer uit halen. Het lijkt opnieuw heel goed te gaan, en ik voel me prima.” Ze is zo enthousiast dat ze haar RainPharma dieet ervaringen echt wou vertellen om jou te inspireren!

RainPharma dieet ervaringen van Anneleen

Anneleen ging op de weegschaal staan en ontdekte er een cijfer met een 8 vooraan op het scherm. Ze besloot haar gezondheid vast te grijpen en het roer om te gooien. “Ik zat écht niet lekker in mijn vel”, geeft ze toe. “Ik was niet meer de blije en onbezonnen echtgenote, mama of vriendin die ik vroeger was.” Benieuwd wat Anneleen overtuigde om met ons in zee te gaan? Ze vond dat onze begeleiding beantwoordde aan haar noden. Ze wil zich teruggoed voelen door gewicht te verliezen en dat gewicht ook te behouden. Na een boeiend RainPharma dieet bereikte ze niet alleen haar streefgewicht, maar dook er zelfs onder. “Ik wou zonder schaamte terug een badpak of bikini kunnen aantrekken, en dat is me gelukt!”

RainPharma dieet ervaringen van Kirsten

Kirsten is een trotste mama, bevallen was van een zoontje. Haar zwangerschapskilo's verliezen dat was wat anders. Ze probeerde allerlei soorten diëten, maar zonder het gewenste resultaat. Haar vriend verwoordde het mooi: “Je doet zoveel moeite; hoe komt het toch dat je niet afvalt?” Voor Kirsten was de maat vol toen ze op een ochtend in de spiegel keek en weer geconfronteerd werd met die kilootjes te veel. Ze startte een RainPharma dieet bij ons, en heeft het zich nog geen seconde beklaagd. “Dankzij mijn dieet ben ik op een maand tijd geworden wie ik wil zijn”, zegt ze.

RainPharma dieet ervaringen van Yannick

Yannick kwam al een tijdje bij DJYM voor onder meer de RainPharma-douchegels. Ze kende zo het RainPharma Balance Program maar was er niet echt mee bezig. Tot ze een ongeval kreeg dat haar leven compleet op zijn kop zette. “Ik moest revalideren en focussen op mijn genezing, maar mijn lichaam veranderde omdat ik weinig bewoog. Op een jaar tijd woog ik plots 10 kilogram meer”, vertelt Yannick. Toen ze bovendien besloot om te stoppen met roken, kwam er nog eens 5 kilo bij. “Ik voelde me niet goed in mijn vel; ik ging winkelen en dacht dat ik in bepaalde kledingstukken zou kunnen, maar dat was niet meer het geval, … De ene vrouw voelt zich goed met een paar kilo’s meer en de andere niet: ik hoorde duidelijk tot die tweede categorie.” Ontdek hoe Yannick haar gezondheid voorop zette en 10 kilogram verloor.

RainPharma dieet ervaringen van Rebecca

Rebecca zat al een tijdje slecht in haar vel. Ze raakte de zwangerschapskilo’s van het jaar ervoor maar niet kwijt. “Ik volgde iemand op Instagram die mooie resultaten had geboekt met het RainPharma-dieet, en besloot om hetzelfde te proberen”, legt Rebecca uit. “Ik wilde meer energie, een gezond BMI bereiken en terug met mijn kinderen kunnen spelen zonder meteen buiten adem te zijn.” Intussen verloor Rebecca niet alleen heel wat kilo’s, maar merkt ze ook dat ze veel bewuster eet. “Die donut die ik uit gewoonte op mijn bord legde? Die gaat nu gewoon terug in de doos!” 


 

Vorig artikel Magnesium kopen
Volgend artikel Nieuwe RainPharma Shakes

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden