Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
_X0A6178

Rainpharma Dieet: onze bewezen aanpak

Je hebt al zoveel diëten geprobeerd. Van het Dukan dieet tot Montignac. Van intermittent fasting tot het klassieke proteïnedieet. Niks werkt. De online shops hebben al goed verdiend aan jou maar jij loopt nog steeds met een laag zelfbeeld rond. Dat is niet de bedoeling. Wil jij écht werken aan jouw nieuwe ik? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Want mensen helpen zoals jij, dat is onze passie. Hoe we dat doen, leg ik graag uit.

De afgelopen 10 jaar heb ik talloze mensen geholpen naar een gezond gewicht en naar een nieuwe ik, dankzij onze ervaring en het Rainpharma dieet. Waren het één voor één succesverhalen? Natuurlijk niet. Soms besliste het leven er anders over. Maar ik durf zeggen dat ik kan bogen op een tevredenheid van meer dan 90% wat betreft de snelheid van afvallen en wat betreft gewichtsbehoud na het Rainpharma Dieet bij ons gevolgd te hebben. 

Onze bewezen resultaten

Vandaag kunnen we dat ook aantonen. Wie bij ons een Rainpharma Dieet start, wordt nauwlettend opgevolgd. Alle metingen worden netjes opgeslagen in een beveiligde omgeving. Levenslang. Hierdoor beschikken wij over een database met lichaamsvetmetingen van onze klanten van de afgelopen 10 jaar (meer dan 1000 dossiers). De grafieken en cijfers van al deze afslanktrajecten zijn het levende bewijs van de positieve resultaten die wij neerzetten met het Rainpharma Dieet. Meer dan 80% van onze mensen verloren 6 tot 8 kilogram puur vet per maand. En kwamen na hun traject niet meer dan 3 kilogram bij binnen een tijdspanne van 1 jaar na het voltooien van het Rainpharma Dieet.

Wekelijks meteen bruikbare tips

De sleutel tot gewichtsbehoud en snel afvallen ligt in onze begeleiding tijdens het Rainpharma dieet, die bovendien gratis is gedurende meer dan één jaar. Na een intake gesprek waarbij we ruimschoots de tijd nemen om naar jou te luisteren, wordt je wekelijks opgevolgd. Je krijgt bij elk bezoek nuttige en meteen bruikbare tips om je Rainpharma afslanktraject verder te zetten. We evalueren je behoud van spiermassa en vetverlies. En we slaan je resultaten netjes op in onze database. Zo kunnen we ten allen tijde de draad opnieuw opnemen, mocht je om één of andere reden een pauze moeten inlassen. Wij staan altijd klaar om jou te helpen, ook als het even moeilijk gaat. 

Ook dat gebeurt bij ons. Wij zijn ook mensen. En ook wij doen een beroep op onze therapeut(e) wanneer dat nodig is. Of we nemen deel aan een workshop of intensieve opleiding. Want dat is waar wij in geloven. Ontwikkeling. Om jou te voorzien van de laatste nieuwe inzichten in snel en gezond afvallen lezen wij boeken en volgen wij alle relevante opleidingen. Zo blijven we gemotiveerd. En kunnen we jou nog beter motiveren en inspireren.

En dat loont zich. Zo blijkt uit de vele reacties op onze Facebook-pagina.

"Bij DJYM krijg je naast een warme glimlach ook steeds een heel persoonlijke, positieve en menselijke begeleiding. Je voelt je altijd beter na een bezoek, fysiek en mentaal.”

“Bij DJYM krijg je naast een warme glimlach ook steeds een heel persoonlijke, positieve en menselijke begeleiding. Je voelt je altijd beter na een bezoek, fysiek en mentaal.”

“Ongelofelijk wat ik heb kunnen bereiken met Djym en rainpharma programma. Dank aan Hans en Johan voor de bereikte resultaten en top opvolging.”

Het doet ons iets om zoveel positieve feedback te mogen krijgen. Het stimuleert ons om nog beter te doen. Elke dag opnieuw. 

Heb jij ook al ervaring met onze begeleiding? En wil je graag andere mensen helpen door een korte review te schrijven? Klik dan even door naar onze Facebook-pagina. Je helpt ons en nog veel meer anderen.

Wil je graag eens vrijblijvend komen luisteren naar ons? Gewoon even kennismaken? Maak dan vandaag nog een afspraak. Je kan het zelf online boeken. (kies voor een GRATIS VERKENNEND GESPREK of kies om direct te starten met het Rainpharma dieet als je al overtuigd bent)

Of je mag ook altijd bellen. Wij zijn bereikbaar: 03 237 91 49.

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden