Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
IMG_7056

Waarom voedingssupplementen?

Waarom zijn voedingssupplementen belangrijk?

Helaas… onze voeding is niet meer hetzelfde dan vroeger. Alle groenten, fruit, vlees, vis, enz die we dagelijks consumeren, bevatten nog maar een fractie van de voedingsstoffen van pakweg 20 jaar geleden. Hoe dit komt? Alles moet er mooier en groter uitzien wat helaas samenhangt met het gebruik van pesticiden die goede voedingsstoffen vernietigen.

RainPharma supplementen to the rescue! Deze supplementen zijn een perfecte aanvulling voor je dagelijkse voeding. Niet alleen als je bezig bent met het RainPharma dieet neem je deze supplementen, maar ook het hele jaar door is het verstandig om een gezonde basis te voorzien. 

 

“ Aangenaam, wij zijn Daily Boost en Mighty Night, de potgrond van je lichaam “.

Deze twee supplementen worden altijd als basis genomen. Zo krijg je een gezonde dosis voedingsstoffen binnen zodat je gezondheid een absolute boost krijgt! 

Deze RainPharma supplementen bevorderen het vermijden van vermoeidheid, haargroei, huidvernieuwing, gedaan met witte puntjes in je nagels, …

 

Bye bye spierkrampen en gedaan met constipatie!

Magnesium gaat je lichaam ontzuren, ontwateren, ontspannen en ontlasten. Eiwitten zijn de bouwstenen van onze cellen, en dus ook van onze huid. Ze zijn het fundament van een stevige, volle en jonge huid en dé remedie tegen rimpels. Er is echter magnesium nodig voor de eiwitsynthese. Dat wil zeggen: magnesium helpt het lichaam om verschillende aminozuren te combineren tot nuttige eiwitten voor de huidopbouw. (Om collageenproductie te stimuleren is dan weer ontzuurde vitamine C nodig).

 

Rimpels voorkomen? Daar gaan we voor!

Vitamine C is onmisbaar voor de opbouw van bindweefsel (dus ook collageenbindweefsel). Vitamine C tekorten worden daardoor ook onmiddellijk kenbaar door symptomen zoals bloedend tandvlees en gevoeligheid voor blauwe plekken en het voortijdig voorkomen van fijne lijntjes bijv. rond de ogen. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij een verslapte huid en bij couperose. 

 

Cholesterol, wat is dat? Omega 3 positief voor cholesterol en ontstekingen.

EPA…DHA… Chinees inderdaad… dat doet er allemaal niet toe. Onthou gewoon wat de voordelen zijn van omega 3 visolie. Visolie is een natuurlijke vetoplosser, zo verlaagt het de slechte cholesterol en stimuleert het de groei van hersenen. Studies wijzen aan dat omega 3 ook bijdraagt tot een goede werking van hart- en bloedvaten. Ook ideaal om je huid soepel de houden!

 

Wél 10 kilo lichter, maar geen 10 jaar ouder!

Dry Energy en Dynamic Q10 zorgen voor een goede verbranding. Wat resulteert in sneller gewichtsverlies en meer energie. Daarnaast zorgt Dynamic Q10 voor anti-aging op celniveau.

 

Zie jij de bomen door het bos niet meer na onze uitleg? Ga voor een 1-op-1 gratis verkennend gesprek en we helpen je heel graag verder. 

Boek hier je tijd met één van onze experts.

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden