28 Jan 2020

Hoe maak je de perfecte shake?

Let's start with the very first beginning

Gebruik de juiste shaker. De Rainpharma shaker is en shaker waar onderaan een potje aanhangt  zodat je nog extra poeder kan meenemen, zodat je onderweg altijd twee shakes bij hebt.

Je kan er eventueel ook je supplementen insteken, maar de meeste mensen doen er onderaan hun poeder in om zo een tweede shake te hebben.

We doen onze shaker open. Bovenaan zit een soort van net. Dit net zorgt ervoor dat je shake beter geshaket wordt om zo een gladde structuur te krijgen en dus geen klonters te gaan krijgen. Binnenin zit er nog eens een bal, een blender bal. Deze bal gaat ervoor zorgen dat er ook weer minder klonters zitten.

Eerst water en dan poeder of eerst poeder en dan water?

We starten altijd met de vloeistof. Op elke pot Rainpharma shake staat vermeld hoeveel vloeistof je nodig hebt om je shake te maken. Normaal is dit 250 milliliter. 

Je doet je water in de shaker. Er staat een maat aangegeven op de shakebeker. We nemen ons poeder. Over het algemeen heb je drie scheppen poeder per portie nemen. Echter, dit is afhankelijk van smaak tot smaak. Je schept het poeder bovenop het water, gooit de blender bal erop en plaatst het net. Shaker dicht draaien. Zien dat de shaker goed dicht is. Anders vliegt alles in het rond. Voila, onze shake is klaar.

Redelijk belangrijk is de temperatuur van je water. Bij het gebruik van ijskoud water heb je iets meer kans op klonters dan bij het gebruik van kamertemperatuur.

Lekker die shake... maar toch heb ik niet altijd een voldaan gevoel...

Sommige klanten laten ons weten dat ze niet voldoende gegeten hebben met een shake. Als je graag een meer verzadigend gevoel hebt, dan kan je je Rainpharma shakes ook maken met plantaardige melk. Mijn favoriet is Alpro Amandel melk. Je kiest altijd voor de unsweetend versie. Nooit de gewone, natural of light versie.

Let op, amandelmelk is goed, sojamelk is goed, maar bijvoorbeeld oat/havermout- en rijstmelk bevatten koolhydraten. Amandelmelk en sojamelk bevatten 0,1 gram koolhydraten en kan dus geen kwaad. Als je ze hiermee maakt, zijn je shakes altijd meer verzadigend en heb echt wel een middag ermee door.

Weet je niet goed hoe je shakes te maken? Kom langs bij ons in de winkel en ik ga je tonen hoe je het juist doet. Of... bekijk de video op ons YouTube kanaal!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter