25 Nov 2019

Inhoud Rainpharma dieet box

In deze blog leg ik je graag de inhoud van de Rainpharma dieet box uit. Dit is de grote startbox die je nodig hebt om te starten met het Rainpharma dieet. Het Rainpharma dieet start met een startbox. Dit om een goede start van je Rainpharma dieet te garanderen. Normaal gezien, met de inhoud van deze box, kom je ongeveer één maand toe.

Om te beginnen hebben we vijf potten met Rainpharma shakes. Deze smaken kan je allemaal aanpassen. Bij die potten shake is er een pot met Fiber Powder. De Fiber Powder zijn de vezels die je nodig hebt om toe te voegen aan elke shake. Deze vezels vervangen de tekorten die je hebt uit je brood, uit je aardappelen uit je pasta of uit fruit.

Natuurlijke aanvulling met orthomoleculaire supplementen

Tijdens het Rainpharma dieet neem je nog tal van voedingssupplementen extra. Om te beginnen hebben we de Daily Boost, een multivitamine die we nemen in de ochtend. Daarnaast de Mighty Night, dit zijn de mineralen die we 's avonds nemen. Twee supplementen zorgen voor een betere vetverbranding. Het is geen standaard vetverbrander zoals we deze kennen uit de sportvoeding. Het zijn twee natuurlijke producten die ervoor gaan zorgen dat je vetverbranding gemakkelijker en beter gaat verlopen, namelijk de Rainpharma Dry Energy en de Dynamic Q10.

Dan is er de Super C Boost om aanmaak van collageen te stimuleren. Ultra Omega 3, pure visolie, om je huid, haar en nagels te verbeteren. 

Rainpharma Water Relax, de magnesium die ervoor gaat zorgen dat je lichaam minder gaat verzuren. Het Rainpharma dieet is een eiwitdieet en bij een eiwitdieet gaat je lichaam altijd wat verzuren. De Water Relax gaat ook de krampen tegen gaan.

Ook hebben we de Omega Zen. Omega zen is een supplement op basis van omega 3 visolie. Hieraan is saffraan toegevoegd. Safraan gaat ervoor zorgen dat de aanmaak van serotonine wordt gestimuleerd. Wat is serotonine? Dit is het gelukshormoon. Je gaat je beter voelen en je dieet makkelijker volhouden.

Als volgende supplementen is er de High Tech Aox, een krachtige anti-oxidant, anti-aging in een pil.

Leesmateriaal!

We hebben ook nog een infoboek. Hierin staat in het lang en breed de uitleg die wij je doen tijdens het intake gesprek. Daarnaast hebben we nog een complete handleiding erbij net zoals een receptenboek. Gemakkelijker om je dieet vol te houden en te inspireren tijdens je dieet. We zetten je heel even aan het werk door het werkboek te gebruiken. In het werkboek is het de bedoeling dat je elke dag noteert wat je hebt gedronken, wat je hebt gedaan van beweging, enz. Dit maakt het gemakkelijk om op te sporen waar het eventueel kan mislopen. Tot slot, de beknopte voedingsmiddelentabel. Deze is belangrijk om je groenten af te wegen en te kijken dat je niet te veel koolhydraten gaat opnemen. Naast de voedingsmiddelentabel hebben wij een app ontwikkeld. Deze gratis downloadbare applicatie vereenvoudigt de voedingsmiddelentabel en geeft je nog tal van tips. 

Zet nu de stap! You won't regret!

Wil jij graag starten met het Rainpharma dieet? Kom dan zeker eens langs bij ons in Antwerpen. Wij willen je heel graag helpen. 

Liever ineens een afspraak inplannen voor een verkennend gesprek? 

Klik hier!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter