Warme en koude dranken

RainPharma-shakes en andere dranken (warm of koud)

Een fris drankje om je dorst te lessen of een warme kop lekkers om je hart en lichaam mee te verwarmen: je vindt het allemaal op deze pagina. Hier verzamelden we namelijk al onze RainPharma-shakes. Deze eiwitshakes bestaan in tal van smaken én je kunt ze op verschillende manieren drinken. Van de varianten met Milk Chocolate, Raw Chocolate of Nuts about Choco maak je bijvoorbeeld in een handomdraai warme chocomelk (opgelet: laat je shake nooit warmer laten worden dan 60 graden, anders doe je de werking van de eiwitten teniet). De Golden Shake kun je zelfs in je soep mengen! En met uitzondering van deze Golden variant, kun je alle shakes transformeren tot eiwitrijke puddinkjes. Of wat dacht je van de gezonde dranken van Lignavita? Cheers!

Filters
Lignavita
Draineur Drank
Artikelcode A0304
€18,00
Een heerlijke zoete drank met drainerende werking. Zijn lichte zoete perzik-thee smaak maken van hem de geschikte slankheidspartner doorheen de ganse dag.
Lignavita
Draineur Drank
€18,-
Lignavita
Pot Chocoladedrank
Artikelcode A0268
€33,00
Lignavita chocolade drank bevat 70% eiwitten en slechts 1,2 gram suikers per portie. Een heerlijk drankje om de dag mee te beginnen, voor de echte chocolade liefhebbers.
Lignavita
Fat Burner
Artikelcode 000536
€18,00
Voedingssupplement op basis van mineralen, planten (waaronder koffie en thee) en aminozuur met zoetstoffen, bevat ook caféine.
Lignavita
Fat Burner
€18,-
Lignavita
Pot Cappuccinodrank
Artikelcode A0269
€33,00
Lignavita Cappuccino Drank bevat 70% eiwitten en slechts 0,7 gram suikers per portie. Het is een heerlijke cappuccino drank.
Lignavita
Drinkmix Citroen
Artikelcode A0312
€9,95
Citroen extract om water een heerlijk smaakje te geven.
Lignavita
Drinkmix Citroen
€9,95
Lignavita
Fat & Sugar Catcher
Artikelcode A0305
€18,00
Lignavita Fat en Sugar Catcher is een bruisend poeder met citroensmaak dat toelaat de opname van vetten te verminderen en het koolhydraten profiel bevordert.
Lignavita
Pot Vanillegerecht
Artikelcode A0270
€33,00
Lignavita Vanille gerecht.
Lignavita
Pot Aardbeigerecht
Artikelcode A0271
€33,00
Kan bereid worden als pudding, milkshake of mousse.