buikvet verbranden

Buikvet verbranden? We helpen je aan een mooi resultaat!

Spant je T-shirt, hemd of kleedje de laatste tijd wel erg strak rond je buik, en niet op de goeie manier? Je bent zeker niet de enige die last heeft van vetophoping rond de taille, maar die overtollige kilo’s kunnen je zelfvertrouwen natuurlijk wel een deuk geven. Bovendien zijn ze potentieel gevaarlijk voor je gezondheid. Gelukkig hoef je je er niet bij neer te leggen. Buikvet verbranden is misschien een uitdaging op je eentje, maar met de juiste begeleiding lukt het iedereen !

Hoe wij je helpen buikvet verliezen

Bij DJYM hebben meer dan tien jaar ervaring met afslanking. We werken onder meer met het Lignavita- en het Rainpharma-dieet – twee Belgische programma’s die je helpen om snel af te vallen én om op gewicht te blijven. Beide programma’s hebben gemeen dat ze eiwitdiëten zijn, maar er vallen toch ook enkele belangrijke verschillen te bespeuren. We kiezen altijd het traject dat het beste bij jou past.

Onze persoonlijke aanpak om buikvet te verbranden

Hoe wij jou concreet bijstaan bij buikvet verliezen? Alles begint bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we niet alleen nagaan hoeveel kilo’s je het liefst zou kwijtraken, maar ook peilen naar je motivatie. Goed in je vel zitten is namelijk niet alleen een kwestie van vermageren. Tijdens het daaropvolgende intakegesprek meten we je vetpercentage en leggen we uit wat je van een dieet bij ons mag verwachten. 

Wil je starten? Dan reiken we jou de nodige Rainpharma- of Lignavita-producten aan, samen met een schema op maat. Vanaf dan kun je rekenen op wekelijkse opvolgmomenten en metingen, en staan we altijd voor je klaar bij vragen.

buikvet verbranden

Buikvet verbranden: online ondersteuning

Na ons Rainpharma Knokke avontuur en een Rainpharma Mechelen uitstapje, houden we het op onze gezellige winkel in het hart van Antwerpen. Woon je niet in de buurt of heb je weinig tijd? No worries: je kunt je afslankprogramma ook online volgen. Dan doen we onze checks via het digitale platform van jouw keuze: van gewone telefoon tot Skype of FaceTime. Verder kun je terugvallen op onze app, de inspirerende video’s op ons YouTube-kanaal, en nog meer handige hulpmiddeltjes!

Zin om de knop om te draaien en buikvet te verliezen? Laat ons gerust iets weten.

 

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.