Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
Coronakilo’s verzameld? Zo maak je er komaf mee

Coronakilo’s verzameld? Zo maak je er komaf mee

We leven in heel speciale tijden, en iedereen reageert anders op het feit dat de meeste sociale contacten zijn weggevallen, alle niet-essentiële reisplannen ‘on hold’ moesten, we massaal thuiswerken en leven met een gevaarlijk virus dat continu over onze schouder loert. Maar één ding staat vast: heel wat mensen worstelen met zogenaamde coronakilo’s. Misschien kwamen ze er ook bij jou in de loop van het voorbije jaar haast onmerkbaar bij, maar kun je ze nu niet meer negeren. Zit je door die extra kilo’s niet goed in je vel, en wil je ze weer wegwerken? Onze steun heb je – en onze tips ook, als je even verder leest!
[[SPLIT]]

Kruip niet elke avond in de zetel

We weten het wel: heel veel valt er niet te beleven, dus de verleiding is groot om ‘s avonds voor de tv te kruipen. Op zich is er natuurlijk helemaal niks mis met films of series kijken. Maar het wordt gevaarlijk wanneer je het gevoel krijgt dat zo’n ontspannende avond pas echt ‘af’ is met een knabbel erbij. Bescherm jezelf tegen de verleiding om te snoepen door een wandeling te maken, heerlijk in bad te gaan of een (video)call te plannen met vrienden of familieleden. 
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Samen sporten met Strava?

Spieren zijn dé vetvreters bij uitstek. Aan je lichaam werken door te gaan sporten is dus dubbele winst, want met een grote spiermassa verbrand je zelfs vet als je stilzit. Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren? Probeer dan eens een app uit zoals Strava. Daarin kun je gratis elk type activiteit registreren, van wandelen of zwemmen tot fietsen en joggen. Bovendien kun je jezelf uitdagen met ‘challenges’ (bijvoorbeeld: vijf uur sporten of twintig kilometer lopen op een maand) en krijg je te zien wat je contacten allemaal op sportief vlak uitspoken. Zo kunnen jullie elkaar aanmoedigen met ‘kuddo’s’ (de ‘likes’ van Strava).
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Coronakilo’s verliezen met een dieet

Heb je moeite om op eigen houtje je coronakilo’s te verliezen? Da’s niks om je voor te schamen, want een duwtje in de rug is geen overbodige luxe tijdens een dieet. Precies daarom bieden wij begeleiding aan bij twee bijzonder effectieve Belgische afslanktrajecten: het Rainpharma- en het Lignavita-dieet. Wil je hier meer over weten? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. We informeren je graag!     

[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden