Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
Lignavita coach

DJYM: jouw ervaren Lignavita-coach

Afslanken en je goed voelen: ‘t is iets heel persoonlijks. De ene hecht vooral belang aan een prima gezondheid; de andere wil het liefst terug in dat maatje kleiner kunnen of vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken. Hoeveel kilo’s je wil verliezen is al even persoonlijk. Daarom werken we altijd met een schema op maat. Bovendien kun je bij ons kiezen tussen een aantal afslanktrajecten, op basis van Rainpharma- of Lignavita-producten. Die laatste staan hier in de kijker. Ontdek hoe we jou als Lignavita-coach helpen.

 

Het Lignavita-dieet in een notendop

Bij DJYM kun je rekenen op professionele begeleiding bij je Lignavita-dieet. Met zo’n traject val je meteen af, maar blijf je ook op gewicht, en dat dankzij eiwitrijke voedingsmiddelen die bijzonder hard lijken op wat je gewend bent te eten. Denk aan brood, soep, puree of pasta, omeletten, en zelfs pannenkoeken en desserts.

Jouw Lignavita-coach, ook online

Als je met een Lignavita-traject wil beginnen, kom je bij ons langs voor een intakegesprek. We leggen uit hoe het dieet werkt, wat je mag eten en wanneer, en we beantwoorden al je vragen. Daarnaast meten we je vetpercentage en reiken we je een Lignavita-startbox aan, die alles bevat voor een gezonde en gevarieerde start. We blijven je motiveren en bijstaan, met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse opvolgmomenten en checks, bij ons in de winkel of online. Als Lignavita-coach zijn we bovendien altijd bereikbaar via WhatsApp, mail of telefoon. Je staat er niet alleen voor!

djym lignavita coach

Ervaringen van onze klanten

Op ons YouTube-kanaal vind je niet enkel een antwoord op veelgestelde vragen, dieettips en -inspiratie, maar vertellen onze klanten ook over hun ervaringen. Wist je bijvoorbeeld dat presentatrice Hanne Troonbeeckx bij ons mooie resultaten behaalde met het Lignavita-dieet?

Neem vrijblijvend contact op als je je wil laten begeleiden door een professionele Lignavita-coach.

Vorig artikel Lignavita-producten met gratis begeleiding
Volgend artikel Buikvet verbranden? We helpen je aan een mooi resultaat!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden