Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
DSC06062

Gezond snacken en andere tips om 's avonds niet te zondigen

Je staat ‘s ochtends vol goeie moed op: je gaat vandaag niet snoepen. Met een gezond ontbijt bevestig je je voornemen, en ook tijdens de lunch en de namiddag doe je flink je best. Het avondeten is achter de rug, opnieuw zonder te zondigen, en je bent trots op jezelf. Maar dan valt de avond, de televisie gaat aan … en jij gaat een beetje de mist in. Klinkt herkenbaar? Voor héél veel mensen die willen afvallen ziet de dag er ongeveer zo uit. Dat betekent echter niet dat jij je er zomaar bij neer moet leggen! We geven je hier enkele tips, van gezond snacken tot gaan wandelen, zodat je beter kunt weerstaan aan die vervelende avondlijke snoepverleiding.
[[SPLIT]]

RainPharma-shake als gezonde avondsnack


Wil je jezelf ‘s avonds niet laten gaan? Zoals zo vaak brengen
RainPharma-shakes redding. Door ze te maken met iets minder water of plantaardige melk en ze een tijdje in de koelkast te zetten, kun je ze namelijk transformeren tot eiwitrijke puddinkjes. Kun je het dan echt niet laten om nog iets te eten, dan heb je een gezonde snack om op terug te vallen. Opgelet: met de Golden Shake lukt dit trucje niet.
[[IMAGE]]

[[SPLIT]] 

Beter nog dan gezond snacken: niet snacken! 


Gezond snacken
is één ding, maar je kunt natuurlijk niet oneindig RainPharma-puddinkjes lepelen. Wil je toch voorkomen dat je begint te snoepen zodra je je favoriete serie opzet? Maak dan voor jezelf een tas thee. Da’s gezond, je hebt iets om handen terwijl je in de zetel zit en je vult je maag, waardoor je weer minder last hebt van ‘cravings’. Win-win-win!
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Zet de tv eens een avond níet aan

Vaak is de televisie de grote boosdoener. Je kunt perfect alle zoetig- of vettigheden links laten liggen … tot je je met de afstandsbediening in de zetel installeert. Daarom is het een goed idee om de tv eens een avondje uit te laten staan. Maak een wandeling of neem een lang bad met een heerlijk geurende olie. Zo gun je jezelf de nodige ontspanning, maar zonder te snoepen!

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden