Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
DSC06146 kopie 2

Je RainPharma-shakes opwarmen: doen of niet?

Wie een paar kilo’s wil verliezen met behulp van het RainPharma-dieet, gunt zichzelf behoorlijk wat variatie. Toegegeven, de eerste weken geven we je een gedetailleerd voedingsschema mee, waarin de proteïneshakes van RainPharma een grote rol spelen, maar dan nog kun je kiezen uit tientallen smaken. Ben jij fan van Colombian Coffee, Simply Vanilla of Milk & Cookies? Of heb je graag iets fruitigs, zoals Blissful Banana, Mango-Go of Brazilian Passion? Je merkt het: opties te over. Wissel je graag nog meer af? Dan zou je je RainPharma-shakes zelfs kunnen opwarmen. Doe hier inspiratie op en ontdek een belangrijke kanttekening. Je mag je proteïnedrankjes namelijk niet té warm laten worden … 

Yes, gezonde warme chocomelk 

Een wandeling ‘s avonds is dé manier om te weerstaan aan de snoepverleiding die ons allemaal wel eens overvalt wanneer we ons voor de televisie installeren. En wat smaakt er beter na zo’n wandeling dan … een gezonde warme chocomelk? Met een RainPharma-shake Milk Chocolate, Raw Chocolate of Nuts about Choco tover je meteen zo’n drankje op tafel. Maak je shake zoals je gewend bent, met water of plantaardige melk, en warm hem vervolgens op in de microgolfoven. 

Maar let op: je mag je RainPharma-shake nooit warmer laten worden dan 60 á 70 graden. Boven die temperaturen vernietig je de structuur van het eiwit en doe je de werking ervan teniet, waardoor je de proteïneopname belemmert. 

RainPharma Shakes

Een RainPharma-shake in je soep?

Een tweede optie is om je Golden Shake te mengen met je soep, zodat je in één klap alle nodige voedingsmiddelen binnenkrijgt. Hierbij moet je waken over de hoeveelheid groenten in je soep (je zou uit ketose kunnen gaan als je niet oppast), maar ook over de temperatuur die je RainPharma-shake op die manier bereikt. Je mag je Golden Shake met andere woorden gerust toevoegen aan soep die klaar is om te eten, maar hij mag niet meekoken.

Smakelijk!

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden