Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
Rain Pharma dieet ervaringen

Rain Pharma dieet ervaringen

Spiegels vermijden omdat je niet goed in je vel zit? Voor Sylvie was het dagelijkse kost. Ze voelde zich niet lekker, maar wou niet inzien dat haar gewicht het probleem was. Toen haar futloosheid haar echt parten begon te spelen, besefte ze dat het zo niet verder kon. Geïnspireerd door haar twee zussen, die allebei mooie resultaten hadden geboekt met hun proteïnedieet, kwam Sylvie bij DJYM aankloppen. Haar RainPharma-traject leidde niet alleen tot een betere gezondheid en meer energie: ook de migraine-aanvallen waar ze haar hele leven al door geplaagd werd, blijven nu uit! Eén van de vele gunstige Rain Pharma dieet ervaringen.

RAIN PHARMA dieet ervaringen - button

Diëten zonder honger te lijden

Sylvie begon eerder aarzelend aan haar dieet. “Ik had al vanalles geprobeerd, zonder ooit echt af te vallen”, geeft ze toe. “Bovendien was ik bang dat ik de shakes niet lekker ging vinden, dat ik er hoofdpijn van zou krijgen of honger zou lijden. Al die zorgen bleken gelukkig ongegrond.” De shakes smaakten Sylvie goed, en ze had nooit het gevoel dat ze zichzelf veel moest ontzeggen, vertelt ze.

Eindelijk verlost van migraine

Dankzij het Rain Pharma-dieet verloor Sylvie niet alleen heel wat overtollige kilo’s, maar heeft ze ook opmerkelijk minder last van migraine. “Als ik vroeger niet genoeg gegeten had, kon ik een aanval krijgen”, legt ze uit. “Voor mijn dieet moest ik soms wekenlang elke dag een pijnstiller nemen, maar sinds ik acht maanden geleden met Rain Pharma begon, heb ik amper nog last gehad van hoofdpijn. Naast het gewichtsverlies en het feit dat ik me veel beter voel, is dit natuurlijk een enorm pluspunt. Daarvoor alleen al zou ik ermee doorzetten!”

Het Rain Pharma dieet: een aanrader

Sylvie zou iedereen het Rain Pharma dieet aanbevelen “omwille van het totaalpakket”. “Gaat het eens wat minder, dan moedigen Johan en Hans je aan en nemen ze je twijfels weg”, verduidelijkt ze. “Bovendien heb je al na een aantal weken een heel mooi resultaat, wat natuurlijk motiveert.” Sylvie lacht dat ze zichzelf heel wat nieuwe kleren heeft gegund sinds ze zoveel slanker is. 

“Verder beleef ik nu veel plezier aan sport, terwijl ik het vroeger haatte en eigenlijk ook niet echt veel kon bewegen, omdat ik meteen buiten adem was.” Naast een zelfzekerder gevoel, geniet Sylvie van complimentjes van haar omgeving. “Mijn zoon kwam onlangs vertellen dat hij bepaalde vakantiefoto’s van twee jaar geleden had verwijderd. ‘Je vond dat je toen niet zo mooi was, hé’, zei hij. ‘Nu zie je er veel beter uit.’” Je zou voor minder gaan stralen!

Ga ook voor gezonder leven

Wil jij je gezondheid en zelfvertrouwen ook een boost geven? Laat ons er eens over praten, en bekijk gerust de videogetuigenis van Sylvie voor extra inspiratie en motivatie. 

 

rain pharma dieet ervaringen button 2
Vorig artikel Goede voornemens
Volgend artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden