03 Nov 2020

RainPharma voor een blije baby

De RainPharma-babylijn: van natuurlijke babyolie tot shampoo

RainPharma staat voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten waarin je geen milligrammetje bewaarmiddelen of andere chemische ingrediënten vindt. Dat maakt ze niet alleen lief voor jouw lijf, maar ook voor gevoelige babyvelletjes. We zijn daarom su-per-blij dat het aftellen voorbij is en ons favoriete Belgische merk met een eigen babylijn op de markt is gekomen! In dit artikel introduceren we alle producten van RainPharma voor je baby én vertellen we je wat die nu precies te maken hebben met de bekende illustratrice Eva Mouton.

RainPharma voor een blije baby

Op zoek naar plantaardige en zachte babyverzorging? RainPharma reikt je de drie essentiële producten aan die je als mama of papa nodig hebt, van babyshampoo tot babyolie:

  • RainPharma Baby Bath Milk: deze verzorgende badmelk houdt de huid van je baby soepel en knuffelzacht, én beschermt ze tegen uitdroging.
  • RainPharma Baby Wash & Shampoo: een milde antiprik wasgel waarmee je je baby en zijn of haar haartjes zalig kunt inzepen. Klaar voor het schattigste schuimtoefje ter wereld?
  • RainPharma Baby Daily Oil: voedende olie voor die dagelijkse massa waar je kleintje zo van tot rust komt, met extracten van rode biet, kokosnoot, avocado en granaatappel. 

Babyshampoo en meer, mét leuke tekeningen

Je baby en jij zullen niet alleen jullie hart verliezen aan de nieuwe natuurlijke babyverzorgingsproducten zelf, maar ook aan de speelse verpakkingen waarin RainPharma ze aanbiedt. Daarop prijken namelijk prachtige tekeningen van Eva Mouton in de vrolijkste tinten roze, groen en blauw. Spetteren in bad wordt nog leuker als je baby vrolijke flesjes mag vastgrijpen waarop vissen, krabben en andere snoezige zeedieren staan afgebeeld! 

Het ultieme geboortegeschenk

Heb je tot slot een leuk geboortegeschenk nodig? Dan kun je natuurlijk gerust je toevlucht nemen tot de losse babyartikelen van RainPharma, maar … er is ook een speciale geschenkset beschikbaar met producten voor elk verzorgingsmoment én een Hey Baby-kalender, geschreven door Laura van Bouchout en Monique Melotte, en geïllustreerd door Eva Mouton. Daarin vinden kersverse ouders een heleboel inspiratie, speel- en knuffeltips. 

Op onze webshop ontdek je alle RainPharma-babyproducten voor uren badkamerplezier met je kleintje!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter