Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
IMG_8815

De ervaring van Kirsten met het RainPharma-dieet

Nadat Kirsten bevallen was van een zoontje, had ze moeite om haar zwangerschapskilo’s weer kwijt te raken. Ze probeerde allerlei soorten diëten, maar zonder veel resultaat. Haar vriend verwoordde het mooi: “Je doet zoveel moeite; hoe komt het toch dat je niet afvalt?” Voor Kirsten was de maat vol toen ze op een ochtend in de spiegel keek en weer geconfronteerd werd met die kilootjes te veel. Ze startte een RainPharma-traject bij ons, en heeft het zich nog geen seconde beklaagd. “Dankzij mijn dieet ben ik op een maand tijd geworden wie ik wil zijn”, zegt ze.

Zwangerschapskilo’s kwijtraken

Kirsten: “Na de geboorte van mijn zoontje bleef ik zo’n 6 tot 7 kilo te veel wegen. Jaren geleden had ik al wat meer opgezocht over een proteïnedieet, maar ik had het nog nooit effectief geprobeerd. Ik besloot het een kans te geven, en keek waar ik met RainPharma kon starten. Zo kwam ik bij DJYM terecht.” In het begin had Kirsten twijfels over een proteïnedieet, geeft ze toe: “Koolhydraten vermijden, dat had ik nog nooit gedaan. Ik las online heel wat over ‘snel afvallen’ en ‘veel afvallen’, en dan vroeg ik me af of die kilo’s er toch niet direct terug bij zouden komen in een jojo-effect. Bovendien wist ik niet of het dieet eigenlijk wel zo gezond was. Bij DJYM hebben ze mij voor 100% gerustgesteld.”

Afvallen onder begeleiding

Zodra Kirsten de knop had omgedraaid, wilde ze meteen starten. “Ik heb naar DJYM gebeld met de vraag om een startbox opzij te zetten, en mijn vriend is die gaan ophalen. Ik had wel gelezen dat je intake- en opvolggesprekken kon boeken, maar ik had eerlijk gezegd het geduld niet om op een afspraak te wachten: ik wou nú aan de slag (lacht).” Toen we Kirsten ‘s avonds een mail stuurden om haar te bedanken, om wat tips te geven, en om te vertellen dat we voor haar klaarstonden als ze vragen had of problemen ondervond, besloot ze afvallen onder begeleiding tóch een kans te geven. “Als ik bij vorige diëten eens een mindere week had, stond ik er alleen voor. Dus misschien was een gebrek aan coaching wel voor een stuk de reden waarom het niet lukte”, besefte Kirsten. “Het mailtje van DJYM voelde goed en was motiverend.” 

Meer zelfvertrouwen 

Op een maand tijd bereikte Kirsten haar streefgewicht. “Ik kan terug in al mijn kleren, ik heb meer zelfvertrouwen: het is echt leuk. Ik ben dan ook enorm tevreden van het RainPharma-traject dat ik bij DJYM volgde. De aanpak is persoonlijk en je ziet snel resultaat, wat enorm motiveert. Ook het afvallen onder begeleiding kan ik alleen maar aanraden. Als ik iets niet goed wist, stuurde ik gewoon een bericht en ik kreeg meteen antwoord. Dat is niet onbelangrijk, want het RainPharma-traject is in het begin vrij strikt. Als je dan geen steun krijgt, denk ik dat het moeilijk is om vol te houden.” 

Gezond met het RainPharma-dieet

“Dankzij de producten en supplementen van RainPharma ben ik niet alleen afgevallen, maar is mijn lichaam ook sterker”, gaat Kirsten verder. “Vroeger had ik in de tussenseizoenen veel last van verkoudheden, maar daar blijf ik tegenwoordig van gespaard. Nu is het mijn vriend die in de herfst en lente naast mij in de zetel zit te kuchen en te snotteren (lacht).”

Heb je ook interesse in een sterker, gezonder lichaam of om een paar overtollige kilo’s te  verliezen? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Zie je Kirsten haar verhaal graag vertellen? Check dan zeker haar videogetuigenis!Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden