Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
IMG_AFCCD151A80C-1

Het RainPharma-dieet van Stefanie: “Betere gezondheid”

Toen Stefanie bij DJYM kwam aankloppen voor een RainPharma-dieet, voelde ze zich niet per se slecht, maar wou ze wel iets veranderen aan haar leven: “Ik vroeg me af of ik bepaalde aspecten van mijn gezondheid kon verbeteren; niet alleen door af te vallen, maar in het algemeen.” Of dat gelukt is? We vroegen het gewoon aan Stefanie zelf, die net voor de tweede keer de afslankfase is ingegaan: “Fase één is uitstekend verlopen, en nu wou ik er meer uit halen. Het lijkt opnieuw heel goed te gaan, en ik voel me prima.”

Goede voornemens

Stefanie vatte in januari voor het eerst de koe bij de horens, en beschouwde haar proteïnedieet als een goed voornemen. “Een aantal jaar geleden was ik veel afgevallen, maar de kilo’s slopen er nadien stiekem terug bij”, verduidelijkt ze. “Ik greep oorspronkelijk terug naar dezelfde methode, maar die had niet het gehoopte resultaat.” 

Na een tip van een vriendin kwam Stefanie bij ons langs voor een verkennend gesprek, en legde ze haar twijfels over een proteïnedieet aan ons voor. “Ik was vooral bang om te snel af te vallen, omdat je vaak hoort dat je dan geen duurzaam resultaat behaalt. Bij DJYM was er veel ruimte om te praten over mijn bezorgdheden, en veel begrip. Toen ik meer te weten kwam over de supplementen van RainPharma en over de verschillende fases van het dieet, was ik gerustgesteld.”

Beter gevoel na RainPharma-dieet

Stefanie: “Ik heb me tijdens het dieet nooit zwak of slecht gevoeld, en ik heb nooit schrik gehad dat ik iets tekortkwam. Het is leuk dat je snel resultaat ziet, daar moeten we niet flauw over doen. Maar tijdens het traject had ik nooit het idee dat het alleen ging om gewicht verliezen. Het draait om je gezond voelen en goed in je vel zitten. Er ging ook veel aandacht naar hoe ik in het leven sta, waarover ik twijfel, enzovoort. Je krijgt echt een totaalpakket bij DJYM.” 

Het gevolg is dat Stefanie zich zelfzekerder voelt. “Ik ben mentaal sterker”, vindt ze. “Dat komt zeker ook door de DJYM-vibe. Persoonlijke begeleiding is altijd belangrijk om de slaagkans van een dieet te verhogen, maar Johan en Hans doen er nog een schepje bovenop door hun positieve ingesteldheid. Enerzijds zijn ze heel ‘to the point’, maar anderzijds geven ze je ruimschoots de kans om vragen te stellen en dingen op tafel te leggen die niet gelinkt zijn aan eten alleen.”

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, en bekijk alvast de getuigenis van Stefanie om nog meer inspiratie op te doen!Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden