Rainpharma dieet ervaring van Yannick: "Ik geniet terug van het leven"

Rainpharma dieet ervaring van Yannick: "Ik geniet terug van het leven"

Yannick kwam al een tijdje bij DJYM voor onder meer de RainPharma-douchegels. Ze kende zo het RainPharma-dieet, maar was er niet echt mee bezig. Tot ze een ongeval kreeg dat haar leven compleet op zijn kop zette. “Ik moest revalideren en focussen op mijn genezing, maar mijn lichaam veranderde omdat ik weinig bewoog. Op een jaar tijd woog ik plots 10 kilogram meer”, vertelt Yannick. Toen ze bovendien besloot om te stoppen met roken, kwam er nog eens 5 kilo bij. “Ik voelde me niet goed in mijn vel; ik ging winkelen en dacht dat ik in bepaalde kledingstukken zou kunnen, maar dat was niet meer het geval, … De ene vrouw voelt zich goed met een paar kilo’s meer en de andere niet: ik hoorde duidelijk tot die tweede categorie.” Ontdek hoe Yannick haar gezondheid voorop zette en 10 kilogram verloor. Lees de Rainpharma dieet ervaring van Yannick.

Afvallen onder begeleiding: rainpharma dieet ervaring van Yannick

Toen Yannick hersteld was van haar ongeval en de verzekeringen en administratie afgerond waren, vond ze rust in haar hoofd. “Dat had ik nodig om eraan te beginnen. In die mindset kwam ik een douchegel kopen bij DJYM; ik vroeg wat meer info over het proteïnedieet, en voor ik het wist, had ik een afspraak.” De coaching vormde voor haar een belangrijke motivatie. “Ik heb regelmatig peptalk en een ‘sjot’ onder mijn gat nodig”, lacht ze. “Dankzij onze gesprekken, die soms echt wat weg hebben van therapie, zijn we zelfs vrienden geworden.” 

De kostprijs van het traject vormde dan weer een drempel. “Je moet de supplementen en de shakes aanschaffen, dus je geeft wel wat geld uit aan je dieet”, vindt Yannick. “Daar staat tegenover dat ik geld bespaar doordat ik in de supermarkt meer groenten koop, en doordat ik op restaurant vaker een glas water bestel dan een glas wijn. Mijn uitgaansleven is met andere woorden goedkoper geworden.” Yannick vindt bovendien dat het een kwestie is van prioriteiten stellen. “Mijn gezondheid is nu het allerbelangrijkste.”

Beter slapen en van het leven genieten

Yannick is intussen flink afgevallen en voelt zich goed. “Ik slaap beter en ik geniet terug van het leven, ook al let ik op mijn voeding. Ik ga nog wel eens uit eten met vriendinnen, en dat is geen probleem. Bovendien heb ik veel minder last van mijn voet nu ik 10 kilo minder meesleur!” Ook mentaal heeft het RainPharma-dieet zijn effect niet gemist, vindt ze: “Ik sta positiever in het leven, ik heb geen ochtendhumeur meer: ik voel me goed, en dat straal ik uit. Ik krijg veel complimenten: mensen in mijn omgeving zeggen dat ik er stralend uitzie, en dat mist z’n effect natuurlijk niet (lacht).”

Ook het RainPharma-dieet proberen?

Zou jij ook graag gezonder leven en beter in je vel zitten? Kom gerust eens met ons praten, en steek alvast je licht op door de videogetuigenis van Yannick te bekijken. 

 

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.