Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
smart nutrition project

Smart Nutrition Project of Balance Program? De verschillen op een rij

Het Belgische merk RainPharma helpt je met bestsellers zoals de RainPharma-shakes en -supplementen om werk te maken van een gezondere levensstijl en een gezonder gewicht. Maar er bestaan verschillende formules om je doelen te bereiken. Zo kun je deelnemen aan het Smart Nutrition Project, of instappen in het Balance Program. Hier zetten we de grootste verschillen tussen beide opties in de kijker, zodat je een idee krijgt van wat voor jou het beste is. Natuurlijk helpen wij je graag om de juiste keuze te maken met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, begeleiding met kennis van zaken, en zelfs coaching op afstand.

Balance Program: groentes afwegen

Het grootste verschil tussen het enerzijds Balance Program of het echte proteïnedieet van Rainpharma en anderzijds het Smart Nutrition Project, is dat je bij de eerste optie in ketose gaat, terwijl de tweede ‘enkel’ werkt op basis van lage calorieën, weinig koolhydraten en veel eiwitten (zodat je geen spieren verliest). 

Het concrete gevolg? Bij het Balance Program is het heel belangrijk dat je je groentes strikt afweegt. In onze app kun je per groente zien hoeveel gram je ervan mag nemen. Als je daarentegen het Smart Nutrition Project volgt, mag je alle groentes eten, wanneer je wil én zoveel je wil. 

Smart Nutrition Project: fruit is toegestaan

Een tweede belangrijk verschil is dat je binnen het Balance Program fruit links moet laten liggen. Suikers zijn nu eenmaal uit den boze voor een dieet dat gebaseerd is op ketose. Ook kruidenmixen schrap je dan van je menu, want die bevatten vaak suiker. 

Bij het Smart Nutrition Project heb je opnieuw iets meer opties op dat vlak. In de voormiddag mag je een portie fruit nemen als tussendoortje. We raden je wel aan om je te beperken tot 150 gram fruit. Idealiter kies je bovendien voor bessen, want die bevatten het minste suiker.

 

Meer weten? We geven graag advies

Wil je na het lezen van deze blog graag meer weten over het Smart Nutrition Project of het Balance Program? Neem gerust contact met ons op. Op ons YouTube-kanaal vind je trouwens ook een schat aan informatie!Vorig artikel Rainpharma Knokke: ons avontuur
Volgend artikel Toegelaten kruiden bij RainPharma dieet: welke mag je gebruiken?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden