Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
Starten met afvallen? ‘Het ideale moment’ bestaat niet

Starten met afvallen? ‘Het ideale moment’ bestaat niet

Je wil graag afvallen, omdat je niet goed in je vel zit of omdat je gezonder wil eten en leven, maar … er komt altijd iets tussen. Er staat nog een weekendje gepland, je vertrekt op reis of hebt een trouwfeest voor de boeg, en dan is het toch niet het juiste moment om aan een afslanktraject te beginnen? Ons antwoord: natuurlijk wel! De kans dat er een lange periode aanbreekt waarin je geen enkele sociale verplichting hebt, is namelijk enorm klein. En ook na je dieet staan er sowieso feestjes en etentjes op je te wachten. Het is dus zaak om ermee te leren omgaan. Dat lukt vast prima, met een beetje discipline én een beetje hulp van ons!
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Je dieet volhouden op reis

Hoewel het natuurlijk niet de bedoeling is dat je jezelf op vakantie volledig laat gaan, kan de boog echt niet altijd gespannen staan. Gelukkig kun je een proteïnedieet zoals dat van Rainpharma perfect volhouden terwijl je op reis bent. Rainpharma-shakes vormen de basis, zeker tijdens de eerste weken, en die kun je makkelijk meenemen tijdens uitstapjes en op wandelingen, en zelfs op de luchthaven (in een wegwerpflesje dan). Daarnaast is het niet slecht om voor je vertrek een voorraadje proteïnerepen in te slaan. Valt er nergens een snack of lunch te krijgen die binnen je dieet past, dan heb je altijd nog iets in je rugzak of handtas zitten om je honger te stillen. Ook voldoende water drinken is cruciaal. 
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Op restaurant terwijl je wil afvallen?

Zelfs feestjes of restaurantbezoeken hoeven niet te betekenen dat je je dieetinspanningen tenietdoet. Een dessert is jammer genoeg geen optie, maar door te kiezen voor twee voorgerechten moet je geen gang overslaan en doe je het toch beter dan met een voor- en een hoofdgerecht. In een ander blogartikel zetten we op een rij welke voorgerechten de veiligste keuzes zijn. We maakten ook een video over diëten en op restaurant eten, dus ga daar gerust je licht opsteken. Als je intekent voor een dieet bij ons, dan krijg je bovendien gratis toegang tot de DJYM-app, met daarin onder meer een lijst met verschillende soorten restaurants – van brasseries tot Italiaanse of Thaise eetzaken – vergezeld van de gerechten waar je binnen jouw traject van kunt genieten.
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Afvallen in Antwerpen en … ver daarbuiten!

Afvallen is natuurlijk meer dan zelfdiscipline aan de dag leggen en de tips uit dit artikel toepassen. Je moet ook weten wat je mag eten en wanneer. Om het gezond te houden, moet je namelijk je vetpercentage verlagen of laag houden, en niet zomaar kilo’s kwijtspelen. Dat laatste zou kunnen betekenen dat je spieren en/of vocht verliest, wat uiteraard helemaal niet de bedoeling kan zijn. Laat je daarom begeleiden

We vertrekken bij DJYM altijd van een grondige lichaamsanalyse, maar je hoeft zeker niet wekelijks naar onze winkel in Antwerpen te komen. Als een van de eersten hebben we jaren geleden een afslanktraject op afstand uitgewerkt, met de digitale begeleiding die voor jou het aangenaamst en het handigst is: via de gewone telefoon, Skype, FaceTime of WhatsApp Video. We helpen je graag!

[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden