Wat is het verschil tussen het Balance Program en het Smart Nutrition Project?

Wat is het verschil tussen het Balance Program en het Smart Nutrition Project?

Wellicht denk je bij deze eerste lente-dagen terug aan gezonde gewoontes en misschien moeten er ook weer een paar winter-kilootjes af? Met onze 2 top-programma's ben je in een handomdraai weer in shape! 🚴🏼‍♀️ 🏃🏼‍♀️ We zetten de belangrijkste verschillen kort op een rij.

Ketose vs. low carb

Het strikte Balance Program is gebaseerd op ketose (meer hierover lees je in deze blog). Dat betekent dat je zult moeten rekenen en afwegen. En dat je je geen enkele fout kan permitteren. Het is een beetje een ‘alles of niks’ verhaal. Duidelijke lijnen waar je niet buiten kan kleuren. Maar met snel resultaat.
Bij het softe Smart Nutrition Project werken we eiwitrijk, koolhydraatarm en calorie-arm. En dus een beetje soepeler. Het gewichtsverlies gaat hierdoor trager. Maar toch zien we ook hier vaak hele goeie resultaten.

Het verschil tussen het Balance Program en het Smart Nutrition Project

De 2 grootste verschillen: groenten en fruit

Bij het Balance Program moet je je groenten strikt afwegen en mag je géén fruit eten (anders geraak je niet in ketose). Bij het Smart Nutrition Project zijn alle groenten onbeperkt toegelaten en mag je in de voormiddag een beetje fruit nemen en ’s middags zelfs wat koolhydraten zoals rijst of quinoa.

Shakes en supplementen

Om mogelijke tekorten te vermijden gaat het strikte programma gepaard met 9 supplementen en 4 à 5 RainPharma shakes per dag. Bij het softe programma beperken we dit tot 4 supplementen en slechts 2 shakes per dag. We vullen verder aan met gezonde voeding: kip, vis, groenten, fruit,…

En het gewichtsverlies?

Gemiddeld zien we een gewichtsverlies van 6 kg per maand als je het Balance program volgt. Reken op de helft bij het Smart Nutrition Project, ongeveer 3 kg per maand dus. Meer antwoorden op veelgestelde vragen over het SNP vind je ook in deze blog.

Zit je toch nog met vragen of twijfels? Reageer dan zeker op deze e-mail en wij antwoorden je zo snel mogelijk!

Meteen bestellen en er deze week invliegen? Even goed. Wij staan klaar om je te helpen.

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.