15 Apr 2020

Smart Nutrition Project Challenge

Het wordt duidelijker en duidelijker dat een gezond gewicht de sleutel is voor een langer en kwalitatiever leven, voor jezelf en je familie. 

De héle RainPharma community, inclusief wij, starten maandag 20 april - samen - minstens 1 week met het Smart Nutrition Project. Een slim voedingsprogramma voor enkele kilo's minder, een jongere huid en meer energie. 

Doe jij ook mee? Neen, het is geen moeilijk strikt dieet en kan ook gevolgd worden als detox door mensen zonder overgewicht.

Hoe doe je mee?

Zorg dat deze box maandag 20 april voor je neus staat en lees de volledige handleiding in de box. Volg ons vervolgens via onze Instagram en Facebook stories en beleef het met ons mee. We steunen elkaar. 1 week. Niet langer. Wie daarna nog verder wil doen, kan dat natuurlijk.

Wij zorgen dat de box bij jou thuis op een veilige manier geleverd wordt.
Bestel je Smart Nutrition Box hier online!

Concreet

  1. Bestel de Smart Nutrition Box vandaag nog via onze webshop of via [email protected] 
  2. Neem deel aan de Instagram en Facebook live sessie maandag 20 april. Tijdens deze live sessie leggen wij je alles uit en kan je je vragen stellen. 
  3. Volg ons op Instagram en Facebook en bekijk vanaf maandag 20 april dagelijks onze Stories voor nog meer begeleiding. We doen dit samen! 
  4. Start samen met ons op maandag 20 april

Wij hebben zin in die suiker-detox-gezonde-voeding-week. Hopelijk samen met jou!

Nog meer ervaren dat je er niet alleen voor staat? Maak je lid van onze besloten groep op Facebook om elkaar te motiveren en inspireren tijdens deze boeiende periode. Er zitten ondertussen al 750 leden in die een leuke positieve interactie hebben onderling.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter