IMG_1BDC6C1385F2-1

Anneleen is "weer de 'ik' van vroeger" dankzij het RainPharma dieet

Toen Anneleen op de weegschaal ging staan en er een cijfer met een 8 vooraan op het scherm verscheen, besloot ze het roer om te gooien. “Ik zat écht niet lekker in mijn vel”, geeft ze toe. “Ik was niet meer de blije en onbezonnen echtgenote, mama of vriendin die ik vroeger was.” Wat Anneleen overtuigde om met ons in zee te gaan? “DJYM beantwoordde exact aan mijn noden: mij terug goed voelen, afvallen op een verantwoorde en duurzame manier, en met de nodige begeleiding.” Ze bereikte niet alleen haar streefgewicht, maar dook er zelfs onder. “Ik wou zonder schaamte terug een badpak of bikini kunnen aantrekken, en dat is me gelukt!”

Twijfels over een proteïnedieet

Anneleen begon nochtans niet zonder aarzeling aan haar dieet: “Ik had al vanalles geprobeerd en was eigenlijk niet meer van plan om me nog eens aan een proteïnedieet te wagen. Eerder verloor ik er 8 kilo mee, om er daarna weer 10 bij te komen. Het befaamde jojo-effect, met andere woorden. Maar de website van DJYM leek mij op het lijf geschreven: ‘last van je darmen’, ‘niet meer goed in je vel’, ‘komaf maken met overgewicht’, … Het was allemaal heel herkenbaar. Ik nam contact op met Johan en Hans, en ben nog altijd enorm blij dat ik dat gedaan heb.”

Reset van lichaam en geest

Voor Anneleen was het RainPharma-dieet een eye-opener. Ze wilde graag terug naar het gewicht van voor haar zwangerschappen, namelijk 69 kilo, maar ze viel zelfs meer af. “Het proteïnedieet wérkt, zonder twijfel”, vindt Anneleen. “De eerste week is moeilijk, daar ga ik niet om liegen. Ik geloofde niet zo in de ‘ketogriep’, maar die bestaat wel degelijk. Maar het resultaat mag er zijn. Ik voel mij terug goed; ik kan weer de kleren dragen die ik wil.”

Bovendien merkte Anneleen hoe niet alleen haar lichaam, maar ook haar mindset veranderde. “Je wordt helderder. Een RainPharma-traject reinigt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Mijn broer zei zelfs dat ik terug de Anneleen van vroeger was, nadat ik een hele periode chagrijnig en depressief rondliep.”

Dieet: coaching is cruciaal 

“De laatste week ben ik weer wat bijgekomen”, zegt Anneleen. “Dat is schrikken, maar dankzij de dieetcoaching van Johan en Hans weet ik: ik kan dit aan. Ook als ik eens een mindere periode heb, ga ik niet terug naar af. Ik laat me er niet door uit het lood slaan.” Afvallen onder begeleiding bleek in het algemeen belangrijk voor Anneleen. “Je hebt iemand nodig die je een duwtje in de rug geeft, die je aanmoedigt of helpt om vol te houden”, legt ze uit. 

Anneleen: “Bij DJYM zijn ze altijd bereid om je te steunen, zelfs op afstand. Zo was ik op reis ongerust omdat ik had gezondigd, maar Johan en Hans hebben mij erdoor gesleurd. Ik had ook mijn Tanita-weegschaal meegenomen, en heb me door die combinatie goed kunnen houden aan mijn schema.” Voor Anneleen is het effect van haar proteïnedieet niet te onderschatten. “Ik durf en kan alle aspecten van het leven nu weer aan: de goeie, maar ook de minder goeie momenten.”

RainPharma-dieet: iets voor jou?

Bekijk de getuigenis van Anneleen, en laat ons zeker iets weten als je vragen hebt over het RainPharma-dieet. We staan voor je klaar!

 Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.