Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
diëtist antwerpen

Diëtist Antwerpen

Dus, je hebt gezocht naar "diëtist in Antwerpen"? Of je nu een beetje ‘strakker’ wil staan of je eetgewoontes volledig wil omgooien, en of je nu vooral je zelfvertrouwen wil opkrikken of op zoek bent naar een gezondere levensstijl: bij DJYM ben je aan het juiste adres! In dit artikel leggen we uit volgens welke principes we werken en hoe we jou maximaal ondersteunen om tot een mooi resultaat te komen.

Een luisterend oor

Bij ons vind je gegarandeerd een diëtist die luistert. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek, maar ook in de sessies daarna, nemen we uitgebreid de tijd om te polsen naar wat jou motiveert. Zo komen we te weten hoe we jou het beste helpen. We mikken altijd op een haalbaar traject, waarbij je je doel niet alleen bereikt zonder honger te lijden, maar waarmee je ook je nieuwe gewicht behoudt. Voor jou geen jojo-effect, dus!

diëtist antwerpen button kennismaking

Gezond en evenwichtig

Als je bij ons aan een afslankingstraject begint, weet je dat je gezondheid geen enkel gevaar loopt. We reiken je voedingssupplementen aan wanneer het nodig is, en we monitoren nauw je voortgang en hoe je je voelt. Gedurende een jaar nodigen we je regelmatig uit op opvolgconsultaties van een kwartier, waarbij we je resultaten meten en je dieetplan eventueel bijsturen. Bovendien kan je ons op elk moment om advies vragen, onder meer via WhatsApp. Extra steun en inspiratie vind je in de speciaal ontwikkelde DJYM-app, in onze besloten Facebook-groep en op ons YouTube-kanaal.

Ook bewegen is belangrijk

Natuurlijk is gezond koken en eten maar een deel van het plaatje voor een gezond lichaam en een positief zelfbeeld. Wist je dat je tijdens een traject bij DJYM ook kunt terugvallen op advies van een bewegingscoach? Sille Demunter luistert naar je verhaal en helpt je om werk te maken van een actievere levensstijl met een plan op maat.

Diëtist in Antwerpen … of online?

Je bent altijd welkom bij ons in de Museumstraat als je houdt van fysieke meetings met je diëtist in Antwerpen. Lukt het niet om tot bij ons te komen, of verlies je te veel tijd met de verplaatsing? Weet dat we al jaren ervaring hebben met online afslankprogramma’s, en we jou evengoed digitaal kunnen begeleiden.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren als je meer wil weten over onze afslanktrajecten. We informeren je graag!     

Vorig artikel Dieetschema voor de Feestdagen
Volgend artikel RainPharma Balance Box Program

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden