Lignavita producten

Lignavita-producten met gratis begeleiding

Het Belgische merk Lignavita biedt heel wat voordelen voor wie snel wil afvallen en tegelijk het befaamde jojo-effect wil vermijden. Met een Lignavita-dieet hoef je geen honger te lijden; blijf je energiek; geniet je van voeding die heel erg op je gewone kost lijkt (en die al even lekker smaakt); behoud je je spiermassa en verbrand je tot 85% vet. De basis voor deze ijzersterke formule? De Lignavita-producten natuurlijk, maar ook professionele begeleiding door je Johan of Hans bij DJYM!

De Lignavita-producten op een rijtje

Op onze webshop staan alle Lignavita-producten in handige categorieën, van brood, soep en warme en koude dranken tot puree of pasta en omeletten, en zelfs pannenkoeken en desserts. Alle producten die je nodig hebt om met je Lignavita-traject te beginnen, zitten bovendien gebundeld in startboxen. Da’s pas makkelijk! De rode startbox is voor de eerste fase van je dieet, en bevat onder meer Lignavita-shakes

De Lignavita-producten helpen je niet alleen om snel af te vallen; ze komen al even vlot jouw richting uit! Bestel je op weekdagen voor 16.00 uur, dan sturen we ze nog dezelfde dag naar je op. 

Plan een afspraak bij je Lignavita-coach

We laten je tijdens je Lignavita-dieet niet aan je lot over. Integendeel! Als je Lignavita-producten bestelt op onze webshop, krijg je er gedurende anderhalf jaar gratis professionele begeleiding bij. We zetten de neuzen in dezelfde richting tijdens een intakegesprek met vetmeting en we volgen je op met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse consultaties – ‘face to face’, maar evengoed online, via eender welke videocall. 

lignavita producten - johan coacht murielle

We hebben meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van afslanktrajecten, en die expertise zetten we volop in om jou te helpen je doel te bereiken. Daarnaast volgen we je mineralen- en vitaminebalans nauwlettend op, en sturen we waar nodig bij met supplementen. Hoewel een proteïnedieet volkomen gezond is, eet je tijdens zo’n traject natuurlijk wel iets minder gevarieerd dan normaal.

Als je zin hebt om te beginnen werken aan die nieuwe ik, neem dan gerust contact met ons op. Ken je trouwens ons YouTube-kanaal al? Daar bespreken we topics die interessant zijn voor je dieet, en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.