Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Hoeveel kilo kan je afvallen in 1 maand

Hoeveel kilo kan je afvallen in 1 maand

Je hoort de wildste verhalen over gewichtsverlies. Het internet puilt uit van geweldige succesverhalen. Van dikke buik tot sixpack in 6 weken. Maar hoeveel kilo kan je afvallen in 1 maand? Wetenschappelijk bewezen gezond en efficiënt gewichtsverlies van 9 kilogram in één maand. Wonderthee met klinisch bewezen effect op gewichtsverlies. 15 kilogram afvallen in 3 maanden met de nummer 1 in maaltijdvervangende shakes… Maar wat leert ons de werkelijkheid? Wil je meer weten over realistisch gewichtsverlies? Lees dan zeker verder. Op basis van 12 jaar ervaring als afslankcoach geef ik je graag mijn eerlijke bevindingen mee.

hoeveel kilo kan je afvallen in 1 maand

Maximum 10kg per maand, maar mannen vallen sneller af dan vrouwen

De cijfers die we hier meegeven zijn gebaseerd op onze ervaringen met afslankprogramma’s zoals het Rainpharma dieet en het Lignavita proteïnedieet. Beide diëten zijn gebaseerd op ketose. Er kan een groot verschil zijn met andere diëten die bijvoorbeeld gebaseerd zijn op de voedingsdriehoek. 

Gemiddeld verlies je als vrouw bij ons 6 tot 8 kilogram vet per maand, resp. 8 tot 10 kilogram vet als man. Dat is veel! Voor sommigen lijkt dit echter weinig. Ik kan je garanderen, straffe slogans die meer gewichtsverlies beloven, zijn uit de lucht gegrepen. Bovendien zijn het enkel “de beste leerlingen van de klas” die dit resultaat neerzetten. Diegenen met de meeste moed en doorzetting.

Want bij dit type diëten word je voor de kleinste fout meteen afgestraft.

Strikte regels om snel af te vallen

Wil je graag zo snel mogelijk afvallen? Dan moet je je strikt aan de regels houden en niet zondigen. Hierin zit het verschil tussen zij die snel gewicht verliezen en diegenen bij wie het allemaal wat trager gaat. Hou je je strikt aan de regels en ga je nooit in de fout, dan zal je ongeveer 8 kilogram per maand vermageren, hoofdzakelijk in vet. Heb je af en toe nood aan een kleine verleiding, dan zou het best kunnen dat dit slechts de helft wordt, of dat je zelfs helemaal niet afvalt. De kleinste zonde kost je immers telkens 2 dagen van je dieet. Bijkomen ga je niet meteen. Maar verder afvallen ook niet. Je dieet staat gewoon 2 dagen stil. Het zal je niet verbazen dat je weegschaal een ex aequo aangeeft als je om de 2 dagen even buiten de lijntjes kleurt.

Blijven op consult komen is de sleutel tot gewichtsbehoud

Je staat er niet alleen voor. Wij zijn er voor je. Tijdens de verschillende stappen van je afslanktraject kom je regelmatig op consult bij ons. Wij herinneren je telkens aan je afspraak via mail én via SMS. Tijdens elk consult bespreken we je gewichtsverlies, de moeilijkheden die je hebt ondervonden en beantwoorden we al je vragen. Daarnaast krijg je telkens persoonlijke tips en advies vanuit onze jarenlange ervaring als afslankcoaches. 

Wij raden je aan om steevast gebruik te maken van deze consultaties. Onze ervaring leert ons dat zij die al jaren regelmatig binnenspringen voor een vetpercentage-meting juist diegenen zijn die op gewicht blijven. 

Wil je graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Bel ons op 03 237 91 49 of boek meteen een afspraak in onze agenda.

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden