DSC06496 kopie

Diëten met RainPharma: deze producten heb je nodig

Snel vermageren in korte tijd? En na je inspanningen ook effectief op gewicht blijven? Het zijn twee grote troeven van het RainPharma-dieet, waarmee wij doorheen de jaren al honderden klanten persoonlijk begeleidden. Als je bij ons intekent op een traject, krijg je sowieso alle info en alle RainPharma producten die je nodig hebt. Maar om jou alvast wegwijs te maken, zetten we de benodigdheden hier nog eens in de kijker. Maak kennis met de superhandige Startbox, de smakelijke shakes, de slimme supplementen en twee bijzondere, ‘geheime’ ingrediënten!
[[IMAGE]]


[[SPLIT]]

Elk RainPharma-dieet start met de Balance Box

Wie aan een RainPharma dieet begint, heeft een Startbox nodig. Dit pakket bevat alles voor een vliegende start, zoals de RainPharma-shakes, een receptenboekje, een shaker (met onderaan een potje om poeder in te doen voor een extra shake ‘on the go’) en negen verschillende soorten supplementen. Schaf je je Startbox bij ons aan, dan krijg je daar gratis coaching bovenop, en dat maar liefst anderhalf jaar lang. Jep, we gaan resoluut voor een duurzaam resultaat!
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

RainPharma-product nummer 1: de shakes

De RainPharma-shakes vormen de basis van het RainPharma-dieet, en je drinkt ze in de smaak van jouw keuze. Milk Chocolate is veruit de populairste variant, maar ook White & Mint en ander lekkers behoren tot de mogelijkheden. Zelfs als je veganistisch eet of lactose-intolerant bent, kom je aan je trekken met de Vegalicious shake (peanuts) en de shakes met soja-eiwit: Madagascar Vanille en Yucatan Chocolate.  
RainPharma-shakes zijn proteïneshakes die je als volgt maakt:

  • doe de hoeveelheid vloeistof in je shaker die vermeld staat op je pot
    die vloeistof kan bijvoorbeeld water zijn (geen ijskoud water, want dan heb je meer kans op klonters), maar evengoed ongezoete soja- of amandelmelk. Ongezoete havermelk vermijd je beter, want dat is een koolhydraatrijk drankje.
  • schep drie porties poeder bij je vloeistof
  • doe de blenderbal erin, plaats het netje en draai de shaker goed dicht (je kunt je al indenken wat er anders gebeurt)
  • shaken maar!

[[IMAGE]]



[[SPLIT]]

Vergeet je voedingssupplementen niet

Verder horen er een aantal specifieke voedingssupplementen bij je dieet, want RainPharma houdt van een totaalaanpak (en terecht!). Daarom vind je onder andere deze supersterren in je Startbox:

  • Daily Boost
  • Mighty Night
  • Dry Energy
  • Dynamic Q10
  • Omega Zen
  • Water Relax
  • Super C Boost
  • High Tech AOX
  • Ultra Omega 3
  • Fiber Powder

[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

Je komt tijdens je RainPharma-dieet zeker geen vitamines tekort, want Daily Boost en Mighty Night zijn een krachtige tandem boordevol vitamines en mineralen. Die zorgen voor een zichtbare verbetering van je huid, haar en nagels; ondersteunen je metabolisme en geven je vleugels. Dry Energy is dan weer een voedingssupplement op basis van carnitine, dat je helpt om vetten om te zetten in energie. Dynamic Q10 bezorgt je ten slotte een fikse portie Q10, een vitamineachtige stof die je helpt om vet te verbranden en die een gunstig effect heeft bij onder meer een te hoge bloeddruk, overgevoeligheid voor de zon en acné.

 

Geheime ingrediënten

De ultieme ingrediënten voor je RainPharma-traject zijn misschien wel … jouw wilskracht en onze coaching. We zijn niet alleen gepassioneerd door gezondheid en gemotiveerd om jou te ondersteunen op weg naar je ‘nieuwe ik’; we hebben ook al meer dan tien jaar ervaring. Je merkt het: bij DJYM ben je in goeie handen. 
[[IMAGE]]

[[SPLIT]]

 

 

 

 

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.